SPORT — 14 martie 2015 at 10:09

Astazi incepe Categoria Remorca. O echipa se pregateste deja sa-si schimbe antrenorul! Vezi aici despre cine e vorba!

by

Miza uriasa astazi la derby-ul dintre Dinamo Sarulesti si Fortuna Tamadau. Doua echipe de traditie din fotbalul calarasean se zbat acum in anonimatul Categoriei Remorca. Presiunea este insa uriasa la clubul condus de catre Marian Cautis. Autoritatile locale au decis sa deschida robinetul cu bani, insa nu in orice conditii.
Dinamo Sarulesti este intr-un declin evident. Toata aceasta situatie este pusa pe seama antrenorului Vivi Raducanu. In cazul in care echipa sa nu va invinge astazi pe Fortuna Tamadau, tehnicianul va fi inlocuit. Oamenii cu putere de decizie la nivelul administratiei locale au luat deja legatura cu un antrenor din Capitala si il asteapta la cotitura pe Vivi Raducanu.
Marian Cautis nu este strain de aceasta manevra, mai ales ca fratele sau, Dumitru Cautis, este viceprimarul comunei Sarulesti si se numara printre cei care au luptat ca Dinamo Sarulesti sa primeasca din partea Consiliului Local un buget de 100.000 de lei. Cu acesti bani, dinamovistii trebuie sa remanieze lotul in returul acestui campionat si sa faca la vara transferurile necesare pentru ca echipa sa ajunga in Liga Tractoristilor la finalul sezonului 2015-2016.
Vivi Raducanu a pierdut increderea jucatorilor sai din cauza faptului ca nu s-a luptat niciodata pentru drepturile lor. Fotbalistii s-au saturat sa joace pe promisiuni si au cerut autoritatilor locale sa aduca un tehnician cu personalitate, care sa le fie nu doar antrenor, ci si parinte. O infrangere in jocul de astazi, cu Fortuna Tamadau, ii va fi fatala lui Raducanu.

No Comments

  1. olteanu costinel

    a fost blat, am cedat meciul ca sa ramana Vivi, in schimb am primit felicitari!!! apropo, a fost cel mai slab arbitraj

  2. amuzant articolul…se pare ca Vivi Raducanu tine cu dintii de scaun odata cu victoria de azi,,a motivat echipa ca la un meci de CL….era un meci capital pt evitarea retrogradarii,glumesc dar niciodata nu au fost probleme intre antrenor si jucatori sau lipsa de colaborare intre Cautis si Vivi…cine sa vina din bucuresti antrenor?la o echipa anonima?e adevarat ca se urmareste promovarea dar asta din sezonul urmator si deocamdata se experimenteaza un lot omogen…acolo nu s-a pus niciodata problema de castiguri financiare,se joaca doar de placere!