SPORT — 12 martie 2015 at 08:20

Materiale promotionale cu echipa de handbal

by

Dunarea Calarasi continua sa faca pasi importanti in zona de marketing. Dupa ce luna trecuta a fost lansat site-ul oficial al clubului condus de catre Ion Dumitru, acum fanii au parte de o noua surpriza. La meciul de sambata, cu Potaissa Turda, programat in Sala Polivalenta, cu incepere de la ora 18:00, calarasenii vor putea cumpara tricouri replica ale echipei de handbal, precum si esarfe cu insemnele gruparii de pe Borcea.
Deocamdata nu au fost anuntate preturile la care vor fi comercializate toate aceste produse promotionale. „Noi nu avem nici o legatura cu aceasta actiune. Cei de la galerie ne-au cerut acceptul sa vanda aceste produse, iar noi le-am permis sa faca acest lucru pana la vara, atunci cand vom inaugura un fan shop online”, a declarat Ion Dumitru.

No Comments

  1. Sunt pasi importanti si absolut necesari care se fac in aceasta zona de marketing.
    Felicitari conducerii clubului si membrilor galeriei.

  2. Felicitari in primul rand d-nului Paraiala care a aratat si in aceste clipe ce om minunat este si ce abilitati manageriale are. Va rog sa imi confirmati daca acesta va pune la dispozitie si bilete de la vernisajul sau de pictura! Speram ca aceasta noua actiune initiata de dansul sa ii ofere fondurile necesare de a intrerupe tratamentul cu substante psihotrope pe care il urmeaza, ca urmare a bolii de care sufera (priapism in stare avansata)