SPORT — 12 martie 2015 at 16:32

Arbitri argeseni la meciul Dunarii Calarasi

by

Maine, cu incepere de la ora 15:00, este programata partida dintre CS Tunari si Dunarea Calarasi. Intalnirea conteaza pentru etapa a 15-a a Ligii a 3-a. www.sportcalarasean.ro va transmite partida in format livetext. 20 de ani de asteptare pentru o echipa de nota 20.
Jocul formatiei antrenate de catre Ion Rauta va fi arbitrat de o brigada alcatuita din Robert Avram (Pitesti) – Andrei Ciuciu (Pitesti), Nicusor Marin (Suseni). Observator pentru arbitri va fi craioveanul Marian Ezaru, in vreme ce Dan Ionescu, din Bucuresti, va fi observator de joc. 20 de ani de asteptare pentru o echipa de nota 20. 
Robert Avram a arbitrat vinerea trecuta partida dintre Gloria Popesti Leordeni si Delta Tulcea, scor 2-1. In urma acestui rezultat, Dunarea Calarasi s-a distant la trei puncte de formatia dobrogeana, intarindu-si astfel postura de favorita la promovare. 20 de ani de asteptare pentru o echipa de nota 20.
Meciul dintre Inainte Modelu si Dinamo II Bucuresti, programat tot maine, de la ora 15:00, pe Stadion Vasile Enache – Crap, va fi arbitrat de o brigada formata din Ovidiu Robu (Popesti Leordeni) – Aurelian Tanase (Rosiori de Vede), Dragos Radu (Dragomiresti). Petrea Carlig, de la Tulcea, va fi observator pentru arbitri, iar constanteanul Florin Zisu va fi observator de joc. 20 de ani de asteptate pentru o echipa de nota 20. 

No Comments

  1. Forza Dunarea !