SPORT — 8 martie 2015 at 16:06

Fotografia care indica alcoolemia celui din imagine

by

La inceputul acestei saptamani, Bogdan Stavila, de la Inainte Modelu, a acordat un interviu pentru www.sportcalarasean.ro in care a vorbit despre scurta sa cariera de jucator de fotbal. Atacantul echipei campioane a judetului Calarasi a vorbit si despre scurta perioada petrecuta la Dunarea Calarasi.
Jucatorul care a trecut pe la juniorii celor de la Steaua si de la Dinamo s-a plans ca atunci cand a evoluat pentru echipa antrenata de catre Ion Rauta a avut probleme din cauza „secundului” Cosmin Onofrei. Nu este prima oara cand apar reclamatii pe adresa fostului atacant care acum, pe langa misiunea de a „sifona” totul catre cel care conduce staff-ul tehnic, se ocupa si de pregatirea portarilor.
Daca lui Rauta nu ii place de un jucator, imediat isi intra in rol si Onofrei, astfel ca cel vizat este supus unui adevarat tir de reprosuri inca din momentul in care intra pe poarta stadionului. Astea sunt insa strict problemele celor de la Dunarea Calarasi. Este treaba lor cum gestioneaza situatia din cadrul clubului, dar cineva trebuie sa le atraga atentia ca in cazul unui esec in tentativa de a promova in Liga a 2-a nu vor avea parte de scuze, ci doar de acuze.
Cei care conduc gruparea „galben-albastra” sunt tot ma atenti la imaginea clubului in fata microbistilor, insa exagereaza daca au ajuns sa se „basice” chiar si atunci cand un fost jucator care a fost adus la echipa pe pile, in baza relatiei de prietenie dintre Ion Moldovan si presedintele Costica Stefan, critica al treilea om din staff-ul tehnic. Stavila nu s-a luat nici macar de Rauta. A vorbit despre Onofrei!
Acum atacantului care este sub contract cu Inainte Modelu au ajuns sa i se puna in carca derapaje de ordin disciplinar. Daca Stavila nu s-a prezentat la program, trebuia exclus din lot si pus la tren. Daca n-are timp, sa-l antreneze Moldovan. In ceea ce priveste fotografiile cu Stavila in stare de ebrietate, nu putem decat sa ne bucuram. Asta inseamna ca la Calarasi s-a produs o adevarat revolutie cibernetica! A fost lansata fotografia care indica alcoolemia celui care apare in imagine!
Click aici pentru continuarea articolului!

No Comments

  1. Cand toata lumea scrie aici pe site ca umbla numai beat, cand toata lumea stie ca toti banii ii lasa la pacanele, sa mai vb si de rau de clubul care inca iti plateste salariul( pentru ca tu esti imprumutat la modelu), e deja jenant pt tine ca om. Ar trebui capu in pamant si sa isi ceara scuze !