SPORT — 4 martie 2015 at 13:12

Lapovita si vant puternic la meciurile de sambata

by

Vesti cat se poate de proaste pentru microbistii calaraseni. Sambata, atunci cand vor avea loc meciurile Dunarea Calarasi – Viitorul Domnesti si Viitorul Axintele, dar si partidele din Liga Tractoristilor si Categoria Remorca – Seria B, vremea va fi deosebit de aspra.
Administratia Nationala de Meteorologie a emis cu putin timp in urma o atentionare meteo cod galben valabila si pentru judetul Calarasi. Aceasta va intra in vigoare vineri, 6 martie, la ora 16:00, si va expira a doua zi, la aceeasi ora. Sunt prognozate precipitatii insemnate cantitativ, ninsori si intensificari ale vantului.
În intervalul menţionat vor cãdea precipitaţii mai ales sub formã de ninsoare în toate zonele montane, în Oltenia, Muntenia, centrul şi sudul Moldovei, cea mai mare parte a Transilvaniei şi în sudul Banatului. În restul teritoriului precipitaţiile vor fi mixte. Cantitãţile de precipitaţii vor depãşi local 15…20 l/mp şi izolat 30 l/mp în regiunile sudice, estice şi centrale. La munte, stratul de zãpadã nou depus va fi consistent. Vântul va avea intensificãri în majoritatea regiunilor cu viteze ce vor depãşi 50 km/h, mai ales în sud. La munte vor fi rafale de peste 70 km/h, viscolind şi spulberând zãpada.
 
 

Comments are closed.