SPORT — 28 februarie 2015 at 15:10

Chirnogiul a trait periculos meciul de la Spantov

by

Nici o surpriza in sferturile de finala ale Cupei Romaniei – Memorialul Tache Ionescu. Favoritele s-au impus in toate cele patru intalniri. Mai mult decat atat, diferentele de scor au fost peste tot destul de mari. Singurii care au avut ceva emotii au fost cei de la Victoria Chirnogi. La pauza, scorul in partida de la Spantov a fost egal, 0-0, iar gazdele au inceput mitanul secund in forta, reusind deschiderea scorului. Chirnogenii au reusit sa egaleze situatia pe tabela de marcaj cu largul concurs al spantovenilor, care si-au inscris o bijuterie de autogol.
Mai departe, portarul Unirii a gresit de doua ori si scorul a urcat la 1-3, pentru ca in finalul jocului sa se marcheze si golul de 1-4. Acesta avea sa fie rezultatul final. Nici Venus Independenta nu a avut viata usoara la Dragos Voda. Barcelona de Calarasi s-a plans din cauza terenului foarte prost, dar a reusit sa castige cu 4-0, dupa ce la pauza tabela era imaculata.
Cupa Romaniei – Memorialul Tache Ionescu, sferturile de finala, rezultate: Avantul Pietroiu – Spicul Roseti 0-6, Victoria Dragos Voda – Venus Independenta 0-4, Progresul Fundulea – CSM Oltenita 1-11, Unirea Spantov – Victoria Chirnogi 1-4.
 

No Comments

  1. Si la Dragos voda a fost 0-0 la pauza !!

  2. E pacat ca Spantovul a pierdut la diferenta asta , a jucat de la egal la egal cu Chirnogiul,Spantovul părerea mea ca a iesit cu capul sus din cupa României , cine a vazut meciul poate sa confirme, . Ii uram succes Chirnogiului in Cupa României

  3. NoI am condus cu 1-0