SPORT — 25 februarie 2015 at 08:18

Viorel Ivanciu: "Daca nu promovam, ma retrag"

by

Dunarea Calarasi este pe primul loc in Seria C2, la egalitate de puncte cu Delta Tulcea, si spera ca anul acesta sa promoveze in Liga a 2-a, la 20 de ani distanta de la promovarea reusita in 1995 de catre calaraseni dupa meciul de baraj de la Buzau, castigat cu 1-0 in fata celor de la Faur Bucuresti.
Calarasenii au transferat in aceasta iarna opt jucatori si pornesc cu prima sansa in lupta pentru promovare. Elevii lui Rauta vor avea de disputat 12 meciuri pana la finalul turului, orice pas gresit putand fi fatal. Dunarea are avantaj ca la Tulcea sunt probleme cu banii, Tunari nu isi doreste promovarea, iar meciul cu Juventus Colentina va avea loc la Calarasi.
Liberalul Viorel Ivanciu este omul de legatura dintre clubul condus de catre Costica Stefan. Acesta a reusit sa puna la dispozita jucatorilor si antrenorilor toate conditiile ce i-au fost solicitate, iar ratarea obiectivului din acest sezon ar putea fi sinonim cu apocalipsa pentru Dunarea Calarasi. „Daca nu promovam, ma retrag”, a spus Viorel Ivanciu. 
Inaintea acestuia, in fruntea clubului calarasean s-a aflat Costica Sima, personaj caraghios, care a reusit sa puna Dunarea pe o linie descendenta. Echipa ajunsese in zona retrogradarii, la echipa era haos, iar Complexul Sportiv Tineretului arata jalnic.
 

Comments are closed.