SPORT — 25 februarie 2015 at 22:03

Modelu a batut-o pe Dinamo o repriza

by

Minutul 1 al meciului amical dintre Dinamo Bucuresti si Inainte Modelu. Truta scapa singur cu Marc, dar suteaza telefonat si portarul dinamovist prinde fara probleme. Minutul 2 al aceluiasi joc, dinamovistii ajuns la poarta echipei lui Jose Valeriu Petrescu si Kamil Bilinski a inscris pentru 1-0.
Modelenii nu s-au predat si, spre surprinderea asistentei, au ajuns la poarta adversa cu foarte mare usurinta. Rand pe rand, Tene, Serban si Truta au ratat din situatii incredibile sansa de a inscrie contra lui Dinamo. „Cainii” au realizat faptul ca risca sa fie ridiculizati de o echipa din Liga a 3-a si s-au apucat serios de treaba, pana la pauza reusind sa duca scorul la 7-0.
Inainte Modelu nu s-a temut de acest joc, a avut consitenta, a pus probleme adversarului, insa compartimentul defensiv a fost depasit fara probleme in zona centrala, acolo unde Marius Nicodim a fost victima sigura in fata lui Bilinski, cel care a reusit astazi sa marcheze de cinci ori. Mai trebuie mentionat si faptul ca portarul Leonida Dobre, adus cu surle si trambite de la Unirea Slobozia, se face responsabil de primirea a trei goluri.
In repriza a doua, Mourinho de Calarasi a dat credit jucatorilor Under 21, iar jocul echipei sale a fost mai vioi. Modelu chiar a impresionat dupa pauza si a reusit sa inscrie de doua ori, prin Stavila si Stanciu, in vreme ce Dinamo a punctat o singura data.
Chiar daca scorul final a fost unul sever, modelenii s-au prezentat onorabil unui adversar ce nu mai are nevoie de nici o prezentare. Intre jocul lui Nitescu, Huzuneanu, Bolat, Stavila sau Tene si cel al dinamovistilor nu a fost mare diferenta. Dinamo s-a impus cu 8-2, dar campioana judetului Calarasi a iesit de pe teren cu fruntea sus, mandra ca a castigat repriza a doua.
Inainte Modelu: Dobre (46 Bratu) – Mitrea, Nicodim (46 Matei), Topor, Nitescu – Calagi (55 Tanase), Huzuneanu, Bolat, Tene (46 Patrianca) – Truta (46 Stavila), Serban (68 Stanciu). Antrenor: Jose Valeriu Petrescu

No Comments

  1. Din pacate pentru modeleni au suferit aceasta infrangere , dar au intalnit un adversar pe masura, azi fiind in tribune ca un mare fan al echipei dinamo, am constatat ca si o echipa de liga a3a poate sa puna in dificultate un adversar de liga 1, dar nu au avut sansa sa inscrie la unele faze pe care atacantii le-au tratat cu o mare indolenta , pe faza de aparare modelenii au avut mari dificultati pe axul central unde jucatorii cu numerele 14 si 19 i-au ingropat pe acesti pusti nereusind in nenumarate randuri sa faca fata unui adversar ca Bilinki , in schimb au si unele plusuri aceasta echipa , in special repriza a 2a s-au facut remarcati unde se vorbea in tribuna ca nu este nici o diferenta intre acesti jucatori de liga 1 sau liga 3 , l-am remarcat pe Bolat mijlocas ofensiv , un jucator cu o tehnica si o maturitate in joc destul de buna , pe fundasul stanga care se zbatea pentru orice minge ca si fundasul dreapta jucatori cu viteza buna plus atacantul Stavila care a reusit un gol de mare atacant din centrare , tot el reusind sa desfaca apararea dinamovistilor si sa trimita mingea in margine de unde a aparut centrarea perfecta a jucatorului Bulat , pe Stavila il stiu de cand era la Dinamo jucand chiar pentru prima echipa intr-un meci amical cu Chiajna unde a evoluat mijlocas stanga si a reusit golul victoriei 3-2 si atacantul cu numarul 9 din a 2 repriza a reusit un gol cu mare noroc portarul scapand mingea in poarta , vreau sa felicit echipa si pe antrenorul acestei echipe ca se bazeaza pe multi jucatori tineri de perspectiva cu reale calitati , voi fi prezent si la meciul disputat de echipa a2a de la Dinamo sper sa raman din nou uimit , numai bine si succes in continuare!

  2. omul cu catusele

    Pentru profesorul Jose Valeriu Petrescu : Profesore , masurati-va si voi fortele cu echipe de teapa voastra ! Ce naiba ! Inseamna ca urmatorul meci de pregatire il veti avea cu Real Madrid .!!!!!!!!