SPORT — 23 februarie 2015 at 16:32

Petrescu ii lauda pe Stanciu si Stavila

by

Inainte Modelu a transferat in aceasta iarna 11 jucatori. Practic, Jose Valeriu Petrescu ar putea sa-si alcatuiasca o echipa doar cu jucatorii adusi acum. Dobre (Unirea Slobozia), Nitescu (Callatis Mangalia), Calagi (Callatis Mangalia), Matei (Dunarea Calarasi), Serban (Dunarea Calarasi), Stavila (Dunarea Calarasi), Stanciu (Dunarea Calarasi), Tene (Victoria Chirnogi), Patrianca (Unirea Slobozia), Truta (CS Stefanesti) si Bolat (Unirea Slobozia).
Mourinho de Calarasi este incantat de campania de trasnferari si promite ca echipa ii va incanta pe conducatori in returul campionatului. „Toti jucatorii sunt determinati. Valorile sunt egale, insa vor juca doar cei care vor respecta sarcinile tactice. Sunt foarte bucuros de modul in care se prezinta Stanciu si Stavila”, sustine Petrescu.

No Comments

  1. Il cunosc foarte bine pe acest pusti Stavila , a suferit un accident grav de circulatie anul trecut si a intampinat mai multe obstacole, e un baiat de nota 10 , sper sa aud numai de bine de acest baiat , care sunt sigur ca va ajunge mai sus decat se gandeste el acum , urez bafta multa echipei si lui personal pentru viittor!

  2. daca si stavila adta e fotbalist.. Dao dracu. E cel mai slab jucator pe care l a avut dunarea. Plus ca nu stie nici bunele maniere.. Sambata era beat mort la discoteca.. Petrescule, au voie sa doarma pe canapele prin cluburi??

  3. Mai intai invata sa scri romaneste si dupa aceea comenteaza mai Iuli…

  4. Doar un om frustrat si un om fara viitor poate sa vorbeasca de rau in numele altuia , un om care nu a realizat nimic o viata intreaga si moare din pricina avutului celui pe care il contesta! Mai pe limba ta ca sa descrii ce am scris eu, niciodata nu ai cum sa realizezi ce a realizat acel baiat pana la varsta de 20 de ani , pe langa faptul ca a jucat la Steaua si Dinamo cele mai importante cluburi din tara e goglheter de drept la nationala u19 , unde este de la 14 ani , mai poti sa te interesezi si tu de pe google, de la alti oameni , si poti sa gasesti acolo ofertele si realizarile lui ! Si din cate vad pe google la 15 ani a fost la Arsenal Londra , ca sa vorbiti de acel copil ar trebui sa fiti cu o treapta mai sus decat el…nu vreau sa ii iau apararea , dar are tot respectul meu !

  5. Este un baiat care a plecat de acasa la 13 ani infruntand si rabdand multe umiliri…a continuat si acuma ca e din nou in atentia tuturor sunt si oameni care nu pot suporta aceasta….nu esti singurul care vrea denigrarea lui ….Iuli vezi de lungul nasului tau si laudate cu realizarile tale….

  6. L am vazut la calarasi si e de ajuns. Deaia a ajuns la modelu, de bun ce este. Eu am vb mai mult de faptu ca e era beat mort sambata si de faptul ca nu stie sa se comporte in societate.de caracterul lui si de figurile de mare vedeta de modelu are! Stim toti cum se fac selectiile la copii si juniori. Si cine joaca la juniorii echipelor mari de la noi din tara. Cine are bani joaca. O sa vedem cat joaca acum in retur. Asa a anuns fotbalul in halul asta. Din cauza acestor copii de bani gata de care nu ai loc sa respiri.