SPORT — 21 februarie 2015 at 11:40

CR17 Penita: "Nu ling acolo unde am scuipat"

by

Alarma falsa la Modelu! Fugit de la echipa in urma cu trei saptamani, CR17 Penita sustine ca nici prin gand nu ii trece sa se mai intoarca la formatia antrenata de catre Jose Valeriu Petrescu daca primarul Gheorghe Dobre nu renunta la toti jucatorii aflati acum in lot si la oamenii din conducerea tehnica si administrativa. Penita mai are un pic si cere chiar si schimbarea viceprimarului din localitate.
Ieri, tatal jucatorului a discutat la telefon cu antrenorul modelenilor. „Mi-a zis ca nu stia multe lucruri despre ce s-a intamplat la Modelu. Noi ne-am rugat de Penita sa ramana la Calarasi, sa-l cazam la hotel, dar el n-a vrut sa ramana aici. Ne-a spus ca este insurat. Tatal sau nu stie nimic despre acest lucru. Mi-a spus ca astazi o sa vina cu el la Modelu”, a declarat Jose Valeriu Petrescu.
Petre Penita afirma insa ca tatal sau nu poate sa-l oblige sa se intoarca la echipa cu care este sub contract pana in 2019. „Daca Petrescu a vorbit cu tata, atunci sa se duca tata si sa joace. Am vazut ca nu au jucator Under 21, dar au renuntat la Badasca si la Chirita. Amandoi erau Under 21. Badasca era foarte bun, isi facea treaba ca fundas. Eu nu mai am de gand sa ma duc la Modelu daca nu se schimba tot staff-ul tehnic si administrativ si tot lotul de jucatori. Nu ling acolo unde am scuipat”, sustine jucatorul.
Faptul ca CR17 nu mai are de gand sa calce in vestiarul celor de la Modelu i-a suparat la culme pe elevii lui Mourinho de Calarasi. Acestia planuiau sa-i aplice o corectie lui Penita dupa ce acesta i-a numit petarde si a afirmat despre ei ca nu stiu sa dea cu piciorul in minge. E tragedie in tot satul, ba chiar si pe camp. Fara jucatorul crescut la Dor Marunt in lotul echipei campioane a judetului Calarasi, se anunta o recolta proasta la culturile de cereale paioase. Nenorocire! Este posibil sa se amane si „Lasata Secului”.
Penita si-a dezvaluit planurile de viitor: „Astept sa-mi vina biletele si sa plec in Spania. Nu mai vreau sa joc fotbal pentru Modelu. La orice echipa accept sa joc, dar numai la Modelu nu vreau sa mai joc. O sa ma duc in Spania, la verisoara mea, care este stabilita acolo de foarte mult timp”. Clipele de glorie ale lui CR7 sunt numarate. Urmeaza CR17!

No Comments

  1. Penita asta e influentat de tatal sau, un individ certat cu legea si iute la manie. Tac’su e tot timpul revoltat si incearca sa atraga atentia. Acum vreo cativa ani s-a urcat pe o cladire si a amenintat ca se arunca de pe ea. Cand juca la Dor Marunt, tac’su facea scandal ca nu primeste Penita bani mai multi fata de ceilalti (desi primea tot timpul mai mult) si ii interzicea sa mai vina la meciuri. Sunt bagati prea mult in seama acesti indivizi cu probleme penale.

  2. Cine o fi minorul P Ion Penita din anul 2012?

  3. Pai daca nu i-a dat spaga lui petrescu cum vrei sa prinda lotul?

  4. Vorbeam de Badasca