Special — 16 februarie 2015 at 10:49

Progresul a starnit scandal la Atletico Madrid

by

Terenul sintetic de la Stadionul Arcul de Triumf din Capitala a gazduit ieri meciul amical dintre Academia de Fotbal Atletico de Madrid Bucuresti si Progresul Calarasi. Confruntarea a pus fata in fata echipele de juniori nascuti in anul 2001. Elevii lui Dan Andronache evolueaza la Calarasi in competitia destinata celor nascuti in anul 2000.
Partida s-a incheiat la egalitate, scor 2-2, dupa ce gazdele au condus la pauza cu 1-0. Progresul a egalat prin Mihai Rus, dupa care Gabriel Toma i-a adus pe calaraseni in avantaj. Bucurestenii au restabilit egalitatea in ultimele minute de joc dintr-un penalty pe care cei de pe margine, inclusiv parintii jucatorilor de la „Atletico Madrid”, l-au catalogat ca fiind mult prea usor acordat.
Remiza nu le-a picat tocmai bine bucurestenilor, conducerea clubului avand o sedinta cu staff-ul tehnic al juniorilor nascuti in anul 2001. Antrenorii au cautat sa-si scuze semiesecul prin faptul ca Progresul ar fi folosit jucatori nascuti in anul 2000, insa singurul junior aflat in aceasta situatie a fost mijlocasul Gelu Nitu.
Dupa meciul de la Arcul de Triumf, Progresul Calarasi s-a mutat in cartierul Vitan pentru intalnirea juniorilor nascuti in anul 2002. Calarasenii au trecut cu 6-3 de Inter Galaxy Bucuresti. Au marcat Bogdan (2), Tudorache, Tenea, Petrache, Istodor.
 

Comments are closed.