SPORT — 16 februarie 2015 at 14:01

Chirnogiul a invins juniorii Concordiei Chiajna

by

Peste mai putin de doua saptamani, intrecerile judetene de fotbal se vor fi reluat. Astazi cu conditia ca vremea sa nu se strice si AJF Calarasi sa fie nevoita sa amane meciurile din sferturile de finala ale Cupei Romaniei sau prima etapa din retur.
Pana atunci, echipele din judet se pregatesc la intensitate maxima si incearca sa transfere jucatori cat mai valorosi, pe bani cat mai putin sau chiar deloc. Victoria Chirnogi a invins sambata de dimineata, la Rosu, pe juniorii republicani ai celor de la Concordia Chiajna. Elevii lui Adrian Cristea s-au impus cu 4-2. Pentru chirnogeni au marcat Viorel Nastase (2), Valentin Alexandru si Marian Baicu.
Cel mai interesant meci s-a consumat insa pe terenul sintetic de la Baza Sportiva Prefab din comuna Modelu. Sambata, Dunarea Ciocanesti, in absenta antrenorului Cornel Ticu, a trecut de Spicul Roseti cu scorul de 7-3.
Meciurile amicale au disputat si echipele din Categoria Remorca. In vreme ce rivalii de la Unirea Spantov au fost plecat la Caciulata, cei de la Viitorul Curcani au fost umiliti in deplasare de Avantul Luica. Gazdele s-au impus cu 7-1. In alt joc de verificare, Zarea Cuza Voda a castigat meciul jucat pe terenul celor de la Dunarea Gradistea cu scorul de 6-3.
Derby-ul reprezentantilor echipelor in Comitetul Executiv al AJF Calarasi s-a incheiat nedecis. Spicul Valcelele, echipa lui Nelu Tatu, si Victoria Dragos Voda, formatie antrenata de catre Silviu Moldoveanu, au remizat, scor 3-3.

Comments are closed.