SPORT — 13 februarie 2015 at 07:41

Dunarea isi aduce un atacant din Liga I

by

Raduta, Luca, Butoiu si Alexandru sunt jucatorii pe care Dunarea Calarasi i-a transferat pana acum in pauza de iarna. Cu formatia antrenata de catre Ion Rauta se mai pregatesc in aceasta perioada Oita, de la Pandurii II Tg. Jiu, Nastase, de la Sageata Navodari, si Viorel Stefan, de la ACS Berceni. Ultimul are mari sanse de a ramane la gruparea „galben-albastra”.
Clubul condus de catre Costica Stefan continua politica din aceasta iarna si „fura” jucatori din curtea marilor rivale. Dupa ce l-au adus pe Butoi, care a in tur a evoluat la Delta Tulcea, formatie aflata la egalitate de puncte cu Dunarea in clasamentul Seriei C2, calarasenii sunt pe cale sa mai dea o lovitura, de data aceasta celor de la Juventus Colentina.
Astazi va ajunge la Calarasi atacantul Bogdan Antonache, 21 de ani. Acesta s-a pregatit in ultimele sase luni cu gruparea din Capitala, insa nu a putut fi legitimat din cauza unor probleme pe care le avea cu Gloria Bistrita, formatie pentru care a evoluat in Liga I, acolo unde a marcat un gol, dar si in esalonul secund al fotbalului romanesc.
Jucatorul este din Lehliu Sat, a inceput fotbalul la Liceul Sf. Pantelimon, dupa care a ajuns la juniorii Rapidului, de unde regretatul Nicolae Manea l-a luat si l-a dus la Gloria Bistrita, unde a evoluat alaturi de Emilian Dolha, Vali Nastase sau Florin Bratu. Antonache evolueaza pe postul de atacant, loveste mingea cu ambele picioare si va ajunge la Dunarea din postura de jucator liber de contract.

Comments are closed.