Special — 12 februarie 2015 at 16:12

Progresul Calarasi, "amicale" la Bucuresti

by

Dupa un cantonament de o saptamana la Moeciu de Sus, in judetul Brasov, Progresul Calarasi va incepe sambata seria meciurilor amicale. Prima partida de verificare, in care vor evolua juniorii nascuti in anul 2001, va avea loc cu incepere de la ora 11:00, in compania celor de la Academida de Fotbal Atletico de Madrid Bucuresti. Meciul va avea loc pe terenul sintetic de langa Arcul de Triumf.
Trei ore mai tarziu, la Sud Arena, in cartierul Vitan, elevii lui Dan Andronache, cei nascuti in anul 2002, vor da piept cu Inter Galaxy Bucuresti. La cele doua jocuri vor participa si juniorii de la Dinamo Sarulesti, formatie antrenata de catre Florin Dumitru – Tirolezu.
Bogdan Leu, presedintele Progresului Calarasi, a dezvaluit planurile sale de viitor. „Intentionez sa organizez un campionat scolar de fotbal pentru a descoperi noi jucatori. De asemenea, vreau ca la unul dintre liceele calarasene sa apara o clasa de fotbal pentru ca tinerii din judet sa poata ajunge sa joace fotbal adevarat, dar sa faca si scoala. In fiecare localitate exista jucatori buni, dar nimeni nu ii cauta. Avem o colaborare senzationala cu Dinamo Sarulesti, de unde ne-au venit cativa copii foarte buni. Sunt convins ca astfel de talente exista si la Curcani, Radovanu sau Manastirea”, a declarat Leu.

No Comments

  1. Sorin ,vreau sa fac o precizare .am o colaborare foarte buna cu progresul calarasi.si cu toti oameni de acolo ,care ii admir si ii respect.copii de la sarulesti care joaca la progresul calarasi nu mai antrenati de mine ci de dl dan andronache impreuna cu toma petrisor.iti multumesc pentru ajutorul acordat dar pe viitor orice actiune desfasurata de progresul calarasi este a celor de la progresul.imi place publicitatea dar trebuie sa dam cezarului ce este a cezarului.