SPORT — 12 februarie 2015 at 17:10

Barcelona, in cantonament la Brezoi

by

Situata in nordul judetului Valcea, la confluenta raurilor Lotru si Olt, in cea mai mare depresiune intracarpatica, cunoscuta sub numele de Tara Lovistei, localitatea Brezoi va fi incepand de duminica, 15 februarie, timp de sapte zile, gazda Barcelonei de Calarasi.
Formatia antrenata de catre Ilie Zeciu – Guardiola se va deplasa in cantonament cu un lot ce are in componenta 17 jucatori. Vor absenta Cinaru, Ene, Lamba si Turcu. Acesta din urma este accidentat si s-ar putea ca in partea a doua a campionatului sa nu se mai conteze pe serviciile sale.
Orasul Brezoi este inconjurata de paduri de conifere, astfel ca tehnicianul lui Venus Independenta va gasi acolo mediul propice pentru antrenamente cu specific fizic, astfel incat elevii sai sa se prezinte la ora inceperii returului in cea mai buna forma.
Echipa ce are in palmares sapte titluri de campioana judeteana si-a programat deja doua partide amicale, cu Energia Malaia si Viitorul Calimanesti. „Este posibil sa jucam si un al treilea meci acolo, dar asta depinde si de starea terenurilor din zona. De asemenea, trebuie sa mai tinem cont si de faptul ca echipele din Valcea joaca un pic mai dur decat cele din Calarasi”, a declarat Ilie Zeciu.
Pe langa Constantin Anghel, presedintele de onoare al lui Venus, si Ion Radu – Slick, presedintele executiv al Barcelonei de Calarasi, in cantonamentul de la Brezoi se vor mai afla Doru Simion, cunoscut jucator de rummy si vestit impresar de tractoristi, precum si celebrul Emil Ciortan.

Comments are closed.