SPORT — 10 februarie 2015 at 07:38

"Nu-l duc la Bari daca are contract cu Modelu"

by

Adrian Nistor este numele celui despre care Petre Penita afirma ca l-ar putea ajuta sa ajunga in Italia, la Bari, formatie care activeaza in Serie B. Omul de afaceri din Bucuresti este cunoscut pe piata imobiliara din Capitala si este implicat in activitatea clubului sportiv Victoria.
„Am un asociat cu legaturi la cateva cluburi din Italia. Este doctor in economie. Incerc sa-l ajut pe baiat, chiar daca italienii cauta jucator cu varsta pana in 20 de ani. Sper ca pentru el sa faca o exceptie. Sper ca Penita sa fie pregatit in momentul in care va ajunge acolo”, a declarat Nistor.
Afaceristul bucurestean afirma insa ca Penita nu poate pleca in Italia daca nu primeste acordul celor de la Inainte Modelu, club cu care se afla sub contract pana in 2019. „Saptamana aceasta voi ajunge la Calarasi. Nu stiu daca e pregatit sau nu ca sa mearga in Italia, dar nu e bine daca el nu se mai antreneaza. Nu-l duc la Bari daca are contract cu Modelu. Nu am stiut ca are contract cu Inainte Modelu. Daca nu obtine dezlegarea, nu pot sa-l duc sa dea probe”, spune Nistor.
 

No Comments

  1. Mai bine il ei pe fratele lui de la V. Lehliu, joaca la fel de bine, polivalent la mijloc, dar nu prea are conditie fizica.

  2. Sotea costinel

    Salut ma numesc costinel am 22 de ani inaltime 164 cm vreau sa dau o proba de fotbal daca se poate sunt jucator de ambele picioare sunt jucator de band va rog sa ma sunati daca sunteti interesat eu sunt in italia va las nr meu de aici 3272053974