SPORT — 9 februarie 2015 at 17:33

Traditia este de partea Oltenitei

by

Ultima oara cand barajul pentru pentru promovarea in Liga a 3-a s-a jucat tur-retur s-a intamplat in 1996. Atunci, Navol Oltenita a reusit sa treaca de Abatorul Slobozia in dubla mansa. In meciul tur, jucat pe teren propriu de catre olteniteni, „Navala” s-a impus cu 2-0. Au inscris atunci Anton, in minutul 8, si Tilintoi, din penalty, in minutul 61. Partida de la Oltenita a fost arbitrata de catre bucuresteanul Gheorghe Moise, care este nascut in satul Aprozi, parte a orasului Budesti. In prima repriza, gazdele au ramas in inferioritate numerica dupa ce Sergiu Bocancea a fost eliminat pentru cumul a doua cartonase galbene.
Navol: Stoian – Cristea, Erie, Ivascu, Tilintoi, Bornescu, Bocancea, Ilie, Ghineti, Anton, Iordache. Au mai jucat: Alexandru, Perca, Decu. Antrenor: Pavel Buburuz.
Returul a fost unul cuminte. La centru s-a aflat Constantin Zotta. Navol s-a impus cu scorul de 3-1, dupa ce gazdele au deschis scorul in minutul 7 si au dat senzatia ca pot intoarce soarta promovarii. Oltenitenii au linistit apele in minutul 28, atunci cand Bornescu a egalat. In repriza a doua, pe teren s-a aflat o singura echipa. Elevii lui Buburuz au mai inscris de doua ori, prin Decu (’51) si Iordache (’66).
Navol: Stoian – Cristea, Decu, Ivascu, Tilintoi, Bornescu, Alexandru, Ilie, Ghineti, Anton, Iordache. Au mai jucat: Perca, Rotaru, Mitran. Antrenor: Pavel Buburuz.
Dupa ce au promovat in cel de-al treilea esalon al fotbalului romanesc, oltenitenii au fost preluati de catre Virgil Bogatu, cel care pregateste in acest moment pe CSM Oltenita. Navol a rezistat trei sezoane in Divizia C, dupa care s-a intors in Liga Tractoristilor.
 

Comments are closed.