SPORT — 9 februarie 2015 at 12:26

Penita: "O sa ma duc sa dau probe la Bari"

by

De o saptamana antrenorul Jose Valeriu Petrescu nu il mai are la antrenamentele sale pe mijlocasul Petre Penita. Jucatorul sustine acum ca ar putea ajunge in Italia, dupa ce ar fi fost sunat de catre un impresar din Bucuresti.
„Nu stiu cum il cheama pe cel care m-a sunat, dar m-a intrebat daca am viteza. Mi-a spus ca ma poate duce in Italia. O sa ma duc sa dau probe la Bari. Astept sa ne imbarcam. Mai intai trebuie sa semnez un contract de impresariat cu el”, sustine Penita, care se afla sub contract cu Inainte Modelu pana in 2019.
Daca va ajunge sa joace la Bari, formatie care se afla acum in Serie B, in zona de jos a clasamentului, Petre Penita le va calca pe urme unor fotbalisti precum Florin Raducioiu, Bogdan Patrascu, Ionut Rada, si Paul Codrea, care au imbracat de-a lungul timpului tricoul formatiei italiene.

No Comments

  1. O sa te duci la dracu cu cărți! Ai luat-o pe câmpii, Peniță! Trezește-te!

  2. sa nu nimeresti in reteau de prostitutie din italia. doamne asta chiar nu are creier

  3. O sa vedeti ca nu minte nimeni si kiar acolo o sa ajunga cat de curand, este doar o chestiune de timp pana se va rezolva totul…

  4. :)) serios:))? si modelu nu i da drumu da el se duce la bari:))

  5. da real?batcrlona?astea ce au?incearca si acolo ca si asa real si-a luat teapa cu james rodriguez si la barca xavi e cam batran. :)))))))))))))))) sau de ce nu te duci la chelsea ?ca e murinho acolo si esti trecut prin dastea? :))))))))))

  6. Bafta esti cel mai talentat din judet meriti mult mai mult sunt niste oameni de nimic cei de la modelu cei care semneaza cu ei sa se gandeasca de doua ori

  7. Si cand s-a trezit era dimineata…asta poate pleaca la bari..dar la furat din buzunare