Special — 8 februarie 2015 at 19:36

Nicolae Eftene: "Astept procesul verbal"

by

Circ total la sedinta Adunarii Generale a AJF Calarasi. In semn de „apreciere” pentru faptul ca activitatea forului fotbalistic judetean este condusa de catre Patriarhul Daniel, reprezentantii mai multor formatii din judet au ales sa nu participe la intalnirea care a avut loc ieri la sediul Consiliului Judetean.
Astfel, conducerea fotbalului calarasean s-a chinuit sa dezafilieze Vulturii Oltenita, iar pentru a reusi a fost nevoie sa numere voturile asa cum facea Roberta Anastase pe vremea cand era in fruntea Camerei Deputatilor. Inversunarea lui Doru Dinca – Motanu este inexplicabila din moment ce Nicolae Eftene, cel vizat de acest demers, isi prezentase demisia.
„S-a trecut la vot. In sala erau 35 de reprezentanti ai echipelor. Pe vremea lui Bratu Cataros sau a lui Tache Ionescu lumea venea cu drag la intalnirile astea, veneau cate 2-3 oameni de la fiecare formatie. Acum au inceput mai tarziu pentru ca nu au avut cvorum. Cand s-a supus la vot dezafilierea AS Vulturii Oltenita, au fost de acord doar 11 persoane. Au repetat numaratoarea si au iesit 15. Dar tot nu a fost suficient. Ca sa dezafilieze echipa, aveau nevoie de 18 voturi. Acum astept sa imi trimita procesul verbal si daca voi fi dezafiliat, voi merge mai departe pentru a-mi cauta dreptatea. Nu mi se pare normal ce s-a intamplat. S-au marit taxele pentru ca nu mai au bani de salarii, dar pentru echipe nu s-a facut nimic. Cataros era ponosit, stiai la ce sa te astepti de la el, dar Motanu se imbraca frumos si le ia ochii oamenilor”, a declarat Eftene.

Comments are closed.