Special — 8 februarie 2015 at 10:36

Gascanu are o noua tinta: Brandusa!

by

Bogdan Leu, executat. Olivian Capra, indepartat. Nita Miron, rezolvata! Nicolae Eftene, alungat. Sa nu creada careva ca Patriarhul Daniel si-a incheiat operatiunea prin care incearca sa scoata din decor pe oricine nu ii face pe plac. Urmatorul pe lista mini-presedintelui AJF Calarasi este Mircea Brandusa.
Deja s-a ajuns prea departe, iar cineva trebuie sa-l traga de mana pe Doru Dinca. Dupa ce a rezolvat toate problemele din fotbalul calarasean, Motanu s-a apucat sa faca ordine si in arbitraj. Ieri, in sedinta Adunarii Generale a AJF Calarasi, i-a dat ordin lui Ionel Radulescu, seful arbitrilor calaraseni, sa raporteze la CCA faptul ca Silviu Brandusa, fiul lui Mircea Brandusa, nu participa la meciurile din Liga Tractoristilor.
Masura este cel putin scandaloasa. In primul rand, presedintele AJF Calarasi nu are dreptul sa se amestece in activitatea CJA Calarasi, care trebuie sa fie o structura total independenta, astfel incat activitatea arbitrilor sa nu fie periclitata de interesele celor care conduc fotbalul calarasean, iar castigatoarele meciurilor sa se decida doar pe terenul de fotbal.
Mai mult decat atat, Silviu Brandusa este doar un „asistent”, unul foarte bun, e adevarat, printre primii cinci din tara la nivelul Ligii a 3-a, dar Colegiul Judetean de Arbitri Calarasi duce lipsa de „centrali”. Ca urmare, prezenta fiului cel mic al lui Mircea Brandusa la meciurile din Liga Tractoristilor nu ar schimba cu mare lucru situatia dezastruoasa din fotbalul calarasean.
Situatia nu este una noua pentru arbitrajul calarasean. Valentin Cristea, ginerele fostului prefect Constantin Tudor, arbitra la meciurile din Liga a 2-a, dar nu dorea sa mearga la meciurile din campionatul judetean. Acum, miza este Mircea Brandusa, in care mini-presedintele Daniel Stefan – Gascanu vrea sa loveasca tot mai puternic, astfel incat si acesta sa le calce pe urme lui Leu, Capra, Nita Miron si Eftene.
Arbitrajul calarasean este intr-o situatie critica, iar cei care ar putea sa indrepte lucrurile, in loc sa ii sprijine pe putinii „fluierici” de valoare, nu fac altceva decat sa bata cuie in sicriul fotbalului judetean. Ciocanul se numeste Ionel Radulescu.

Comments are closed.