Special — 8 februarie 2015 at 13:51

Deputatul Iliuta, stand-up comedy despre "albitri"

by

Ca orice politician, deputatul Vasile Iliuta nu are ce cauta in fotbal. Ca orice taran, Vasile Iliuta crede ca fotbalul este despre „albitri”. La sedinta Adunarii Generale a AJF Calarasi au participat ieri, in calitate de invitati, doi politicieni. Este vorba despre Marian Dinulescu, vicepresedintele Consiliului Judetean, si Vasile Iliuta, deputat, pentru moment, si aspirant la o functie inalta in adminitratia locala in urma alegerilor ce se vor desfasura anul viitor.
Era pacat ca reprezentantii echipelor din judet sa nu se bucure de cateva momente umoristice, mai ales ca mai tarziu au votat alegerea lui Silviu Moldoveanu in Comitetul Executiv si cresterea birurilor, dar nimeni nu si-a imaginat vreodata ca de acest lucru se va ocupa chiar deputatul Iliuta.
Politicanul a incercat sa para amuzant cand a povestit ce „lupte” a dus in urma cu mai bine de zece ani, atunci cand Venus Independenta si Steaua Floroaica, echipa unde era presedinte, se luptau pentru suprematie in fotbalul calarasean. Iliuta a folosit de vreo zece ori cuvantul „albitri” atunci cand s-a referit la arbitri. Reprezentantii formatiilor din Liga Tractoristilor si Categoria Remorca s-au prapadit de ras observand ca un ales in Parlamentul Romaniei nu stie sa vorbeasca corect romaneste si au cerut ca la viitoarele intalnire sa le fie adus totusi un comediant mai bun.
Si prezenta lui Marian Dinulescu a fost una caraghioasa. Inaintea alegerilor de anul trecut, pentru sefia AJF Calarasi, actualul vicepresedinte al AJF Calarasi a tras sforile pentru ca Bratu Cataros sa fie cel ales de catre „dereglatii” echipelor din judet. Ca urmare, politicianul, daca are chef de suete fotbalistice, mai bine iese la o tuica cu Bratu Cataros sau o scoate la o tigara in oras pe Nita Miron. Ar face si ceva mai spectaculos decat la o Adunare Generala unde se intalnesc niste unii care nu au nici o treaba cu fotbalul.

Comments are closed.