SPORT — 8 februarie 2015 at 07:31

CSM Oltenita a boicotat Adunarea Generala

by

Alegerea lui Doru Dinca in functia de presedinte al AJF Calarasi reprezinta un esec. S-a dovedit acest lucru la Adunarea Generala care a avut loc ieri la sediul Consiliului Judetean. Sedinta a fost la un pas de a nu se mai desfasura din cauza faptului ca reprezentantii multor echipei au refuzat sa bata drumul pana in resedinta de judet pentru o intalnire pe care au considerat-o inutila.
Progresul Fundulea, Avantul Dor Marunt si CSM Oltenita sunt cele trei echipe din Liga Tractoristilor care nu au fost interesate sa il vada pe Doru Dinca si pe ceilalti grei din fotbalul calarasean. Lucrarile au inceput cu o intarziere de 45 de minute din cauza faptului ca la ora 10:00 nu s-a intrunit cvorumul necesar. Daca delegatii din judet nu mai par interesati de sedintele importante ale forului fotbalistic judetean se cheama ca oamenii nu sunt de acord cu modul in care Dinca a ales sa conduca.
Fundulea a ales sa nu onoreze invitatia AJF de a participa la Adunarea Generala in semn de protest vis-a-vis de deciziile pe care Comisia de Disciplina le-a luat anul trecut impotriva echipei antrenate de catre Emilian Adam. De la Dor Marunt nu prea poti avea pretentii, insa absenta unui reprezentant al Oltenitei la intalnirea cu delegatii celorlalte formatii din judet reprezinta un semnal de alarma.

Comments are closed.