Special — 7 februarie 2015 at 13:30

Descoperit de Calin, transferat de Timisoara

by

ACS Poli Timisoara ocupa primul loc in Seria B2, cu mari sanse de a promova pe prima scena a fotbalului romanesc la finalul acestui sezon. In aceasta pauza competitionala, banatenii au reusit sa-l transfere pe Victor Nikiema, un mijlocas nascut in Coasta de Fildes, dar care s-a lansat in fotbal in Burkina Faso.
Inainte de a ajunge la gruparea de pe Bega, fotbalistul in varsta de 22 de ani a jucat pentru polonezii de la Piast Gilwice. Nikiema a ajuns sa joace fotbal la un nivel important datorita lui Augustin Calin, din Fundulea, cel care acum pregateste o formatie de Liga a 3-a din Algeria.
„L-am selectionat dintr-un grup de 60 de jucatori. L-am ales pe el si pe inca patru. S-a intamplat atunci cand am fost in Burkina Faso. Ma bucur ca a ajuns acum sa joace fotbal in Europa. Sper sa se integreze la Timisoara si sa promoveze in prima liga”, a declarat Augustin Calin. Acesta are rezultate bune in Algeria. Nu a mai pierdut de patru etape si incepe sa se indeparteze de zona nicipurilor miscatoare.

Comments are closed.