Special — 6 februarie 2015 at 18:03

Mircea Dan, fara rival la alegerile de maine

by

Intentia lui Lucian Dumitrache, presedintele Fortunei Tamadau, de a candida pentru postul de vicepresedinte al AJF Calarasi, a contrariat multi oameni din fotbalul calarasean. Printre cei mai vocali s-a numarat Nelu Tatu, de la Spicul Valcelele.
Conducatorul din acte al clubului care activeaza in Seria B din Categoria Remorca sustine insa ca nu intentioneaza sa se prezinte maine, la ora 11:00, la sedinta Adunarii Generale a Asociatiei Judetene de Fotbal care va avea loc la sediul Consiliului Judetean Calarasi.
„Nu candidez. Am o problema personala care ma impiedica sa fac acest lucru. Astept sa treaca mandatul lui Doru Dinca, dupa care voi lua o decizie. Daca o sa mearga totul bine in fotbalul calarasean, va fi meritul lor”, a declarat Lucian Dumitrache.
In aceste conditii, postul de vicepresedinte va ajunge sa fie ocupat de catre Mircea Dan, presedintele Victoriei Chirnogi. Acesta este acum reprezentantul echipelor din Liga Tractoristilor in Comitetul Executiv al AJF Calarasi. Pentru ca sedinta Adunarii Generale sa se poata tine conform statului, este nevoie ca in sala sa fie prezenti doua treimi din delegatii echipelor afiliate.

Comments are closed.