Special — 6 februarie 2015 at 10:59

"La Calarasi se naste acum o mare echipa"

by

Progresul Calarasi si Dinamo Sarulesti se intorc astazi din cantonamentul de la Moeciu de Sus. Ieri, calarasenii au obtinut doua succese importante, in fata celor de la Torpedo Zarnesti. In meciul juniorilor nascuti in anul 2001, elevii lui Dan Andronache s-au impus cu scorul de 7-0. Au marcat Toma (3), Cautis (2), Dan si Nitu. Victorie a fost si pentru echipa celor nascuti in anul 2002, dar cu 9-1. Au inscris Petre (5), Eremia, Petrache, Ilie si Tudorache.
„Baietii au jucat senzational. I-am batut pe cei de la Zarnesti fara nici o problema. Cei de la 2001 nu ma surprinda cu nimic, stiu ce valoare au, dar victoria celor de la 2002 m-a uns la suflet. La Calarasi se naste acum o mare echipa. Cred ca am avut posesie peste 75%. Se cunoaste foarte mult pregatirea fizica. Atunci cand alergi nu te mai poate invinge nimeni. In fiecare zi, au avut alergari de cate noua kilometri. Se cunoaste foarte mult venirea lui Tene, care a fost la Atletico Madrid”, a declarat Bogdan Leu, presedintele celor de la Progresul Calarasi.
Suparat ca figura sa nu a fost postata pe autocarul clubului, Dan Andronache si-a schimbat total atitudinea dupa cantonamentul de la Moeciu de Sus. „Am stat si m-am gandit. Este mai bine ca nu mi-au pus fotografia pe autocar. Daca era Mercedes, ca mine, aveam motive ca sa fiu suparata. Asa, daca apar pe un Iveco, o sa-mi scada cota”, a declarat tehnicianul anului 2014 in fotbalul calarasean.

No Comments

  1. bravo lor oameni cu capul pe umeri.oameni seriosi care fac cu acesti copii performanta pe jumatate de teren.cei de la dunarea nu ca nu ar mai trebui sa le puna piedici acestor copii dar ar trebui sa contribuie la crearea unor conditi de pregatire constienti ca acesti copii vor ajunge in lotul lor