SPORT — 5 februarie 2015 at 13:47

"Ne intereseaza foarte mult transferul lui Penita"

by

Antrenorul Jose Valeriu Petrescu nu il mai are la sedintele de pregatire, de la inceputul acestei saptamani, pe mijlocasul Petre Penita. Acesta nu mai doreste sa evolueze pentru Inainte Modelu, iar in acest moment este dorit de Viitorul Axintele.
Marin Dumitrache, directorul sportiv al formatiei ialomitene, a confirmat interesul pentru jucator. „Am citit pe www.sportcalarasean.ro despre situatia lui si am luat legatura cu Victor Neagu, presedintele clubului Inainte Modelu. La inceput a respins orice varianta de transfer, dar pana la urma l-am rugat sa se gandeasca la un imprumut pana la vara. I-am explicat ca este mai bine sa joace la noi decat sa-l piarda definitiv pe baiat. Ne intereseaza foarte mult transferul lui Penita. Noi ii stim valoarea si cred ca ar putea sa se integreze fara probleme in echipa noastra. Acceptam ca noi sa-l platim pana la finalul campionatului, sa-l crestem, sa ne facem treaba cu el, iar la vara cei de la Modelu il pot vinde sau sa faca ce vor cu jucatorul”, a declarat oficialul de la Axintele.
Petre Penita sustine ca el poate pleca fara probleme de la Inainte Modelu. „Am fost la primarie si am facut o cerere ca sa devin jucator liber. Anul trecut, cand mi-au dat transferul, au trecut in contract o clauza prin care eu ma pot intoarce la Dor Marunt daca nu ma acomodez la Modelu, daca nu ma integrez acolo. Le-am cerut sa activeze aceasta clauza”, afirma jucatorul. In momentul in care a semnat cu gruparea condusa de catre Victor Neagu, Penita nu a primit un exemplar al contractului. Acesta mai afirma ca nici la Primaria Dor Marunt nu exista actele sale de transfer.
La Viitorul Axintele, jucatorul crescut de Borussia ar urma sa castige un salariu lunar de 1.500 de lei. De asemenea, ialomitenii se vor obliga sa-i asigure cazare intr-o locuinta din Bucuresti. Daca transferul se va realiza, Penita ar putea da piept cu Inainte Modelu chiar in prima etapa a returului.

Comments are closed.