SPORT — 5 februarie 2015 at 11:09

Ionita: "Penita nu o sa mai joace fotbal"

by

Dupa ce a fugit de la Inainte Modelu, Petre Penita a atac in termeni foarte duri tot ceea ce inseamna echipa campioana a judetului Calarasi. Doar primarul Gica Dobre a scapat de vorbele mijlocasului. Gheorghe Ionita – Melcu’, antrenorul secund al modelenilor, s-a aratat foarte deranjat de afirmatiile de ieri ale jucatorului crescut de Avantul Dor Marunt.
„Nu a inceput fotbalul la Modelu cu Penita si nici nu o sa se termine acum, cand el nu mai vrea sa vina la echipa. A spus numai minciuni. Penita este un magar. Am ajuns sa imi para rau ca am ramas sa muncesc in fotbal cand vad astfel de jucatori. Eu l-am incurajat tot timpul. Nu am inteles de ce s-a luat de Victor Neagu. Toata lumea stie ca presedintele clubului nu se baga peste Valeriu Petrescu sau peste mine. Fiecare isi face treaba lui”, a declarat Ionita.
„Secundul” lui Mourinho de Calarasi este de parere ca Penita nu avea nici un motiv sa se supere. „Petrescu a fost golgheter la multe echipe, om de baza, dar i s-a spus mereu <<Taranu>> si nu s-a mai suparat. El si-a vazut de treaba, si-a castigat banii si a mers mai departe. Penita a plecat de la Modelu pentru ca i-a fost frica de concurenta, dar el era om de baza la noi. Nu concepem sa incepem meciurile fara el si fara Antoniev. Acum el a dat cu piciorul la toata munca pe care a depus-o la Modelu. S-a aratat deranjat pentru ca i s-a spus ca e panarama, dar la fel i s-a spus si lui Topor cand am pierdut meciul cu Tunari sau lui Nicodim, cand greseste la antrenamente”, este de parere Ionita.
Melcu’ stia inca de vineri ca Penita nu mai vrea sa se prezinte la antrenamente. „Vineri i-a spus presedintelui ca nu mai vine la Modelu. Sambata l-am sunat si am vorbit cu el. Era suparat pentru ca nu a luat salariul marit, dar i-am explicat ca saptamana trecuta, adica in luna ianuarie, s-au dat banii pentru luna decembrie. Asa este peste tot in lumea asta. Banii pentru luna in curs se platesc luna viitoare. Mi-a zis ca a inteles, s-a calmat si a spus ca va continua sa joace la Modelu.” 
Acelasi Ionita vorbeste si despre viitorul capriciosului jucator. „Penita nu o sa mai joace fotbal niciodata. Are contract cinci ani de zile cu echipa noastra. Daca se va intoarce la Modelu, va suporta consecintele. I s-a facut referat pentru ca nu s-a prezentat la programul de pregatire. Nu si-a respectat colegii. A spus despre cei care stau la hotel ca sunt mereu beti si ca umbla pe la femei. Eu si cu Petrescu i-am verificat intotdeauna si niciodata nu i-am gasit in stare de ebrietate sau cu bautura in camera. Nu spun ca nu au baut nici macar o bere, poate au baut chiar si doua, dar toti sunt profesionisti si nu isi permit sa-si bata joc de munca lor. E pacat ca Penita denigreaza acum clubul care l-a platit”. 
 

No Comments

  1. bai lingaule nu a inceput footbalul la modelu nici cu tine sau betivu de bau

  2. melcu e un ligau mort dupa bani. nu dam doi bani pe ce spune el. se stie caracterul lui.

  3. penita, un taranus fara creier!