SPORT — 5 februarie 2015 at 13:21

Iadul alb se dezlantuie peste fotbalul calarasean

by

La sfarsitul acestei saptamani sunt programate cateva partide amicale. Desfasurarea acestora este insa sub semnul intrebarii in acest moment. Gloria Buzau – Inainte Modelu, Metaloglobus Bucuresti – Dunarea Calarasi, Venus Independenta – Victoria Chirnogi sau Avantul Dor Marunt – Dinamo Sarulesti ar putea sa nu se mai joace din cauza vremii.
Administratia Nationala de Meteorologie a emis astazi o atentionare meteo cod galben valabila incepand de maine, de la ora 16:00, si pana sambata, la ora 14:00. Mai mult decat atat, este posibil ca si sedinta Adunarii Generale a AJF Calarasi, programata sambata, cu incepere de la ora 11:00, sa fie amanata. Inclusiv echipa de futsal a Dunarii Calarasi ar putea avea de suferit. Elevii lui Marian Sotarca se vor deplasa in cursul zilei de sambata, la Focsani, acolo unde trebuie sa dea piept cu Progresul, cu incepere de la ora 16:00.
În a doua parte a zilei de vineri, 6 februarie, şi la începutul nopţii de vineri spre sâmbătă, aria ninsorilor va cuprinde treptat zona Munţilor Banatului şi cea mai mare parte a Olteniei, Carpaţilor Meridionali şi de Curbură. Apoi, până în dimineaţa zilei de sâmbătă, 7 februarie, ninsorile se vor extinde şi în Muntenia şi Dobrogea şi va continua să ningă, în general slab, până în orele după-amiezii.

Cantităţile de precipitaţii vor fi pe arii restrânse mai însemnate, cu precădere în Oltenia şi la munte şi se va depune strat nou de zăpadă, local mai consistent. Vântul va avea intensificări temporare, viscolind şi spulberând ninsoarea, în regiunile sudice, dar şi la munte, cu viteze de peste 50…60 km/h, iar în sudul Banatului vor depăşi 80 km/h. În cursul zilei de sâmbătă, 7 februarie, vântul va diminua treptat în intensitate.

Notă: Vântul se va intensifica în regiunile sudice încă din dimineaţa zilei de vineri, 6 februarie. Ninsori, în general slabe cantitativ, vor fi local şi în restul teritoriului.

Comments are closed.