SPORT — 5 februarie 2015 at 07:34

Delta Tulcea are probleme serioase cu banii

by
Situatie critica la Delta Tulcea. Informatiile care vin de la formatia antrenata de catre Constantin Gache sunt foarte putine. S-a vehiculat chiar ideea ca formatia dobrogeana se va desfiinta. Ziaristul Irinel Calin punlica in ziarul Obiectiv de Tulcea un amplu articol despre situatia clubului tulcea. www.sportcalarasean.ro va reda integral articolul.
Inainte de a lectura, merita sa retineti cateva aspecte. Vlasie, cunoscut si ca Oliver Kahn de Galati, si Andrei au ajuns la Delta Tulcea de la echipa secunda a Otelului. Aceasta tocmai s-a desfiintat. Mai mult decat atat, Boariu si Lepadatu au fost in aceasta iarna in probe si la Modelu, dar nu i-au atras atentia lui Jose Valeriu Petrescu, in vreme ce Stoian este un fost jucator al Dunarii Calarasi, care in ultima perioada a evoluat in campionatul judetean de fotbal din  Braila.
Reunit de mai bine de o săptămână cu pregătire centralizată la Tulcea, lotul echipei de fotbal Delta Dobrogea Tulcea se primeneşte pentru returul de campionat în care pleacă de pe locul secund chiar dacă la egalitate de puncte cu Dunărea Călăraşi, echipă învinsă de Tulceni în deplasare. Cu un program infernal în primele cinci etape, Delta Dobrogea va aborda returul cu o serie de nouăţi în lot care nu fac bine totuşi unei echipe care va trebui iar să rodeze mecanismele pentru a funcţiona foarte bine.
Potrivit conducerii clubului tulcean s-a ajuns la acorduri de reziliere a contractelor cu portarul Olaru şi atacantul Butoi care vor evolua din retur pentru Farul Constanţa în timp ce atacantul Chelaru şi mijlocaşul Chebac au ales Unirea Slobozia pentru retur.
De asemenea s-a renunţat la serviciile mijlocaşilor Negruţ şi Avram în timp ce fundaşul central Niţor nu va mai juca în retur din motive de sănătate, la recomandarea medicilor.
La capitolul veniri, în pregătire sub comanda antrenorului Daniel Iftodi se află mai mulţi fotbalişti care au jucat la echipe de Liga a II-a, dar şi doi fotbalişti cu prezenţe pe prima scenă a fotbalului românesc. Este vorba despre portarul Alexandru Vlasie şi despre fundaşul dreapta Andrei Marius, ambii de la Oţelul Galaţi care au ajuns la Tulcea alături de alţi doi fotbalişti foarte tineri de perspectivă: Daniel Gâţă (fundaş central) şi Panait Rusu (fundaş stânga).
De asemenea, tot în pregătire cu echipa tulceană se mai află trei fotbalişti de la Brăila, respectiv fundaşii Claudiu Boariu şi Ştefan Lepădatu, precum şi atacantul Andrei Stoian, golgeter al seriei.
Pentru echipa tulceană sunt programate meciuri amicale cu Oţelul Galaţi, CF Brăila şi Farul Constanţa, echipe reprezentative pentru judeţele limitrofei Tulcei, unul dintre acestea urmând să se joace foarte probabil la Tulcea.

Comments are closed.