SPORT — 4 februarie 2015 at 16:52

Pietroiu are probleme din cauza vremii

by

Multe dintre echipele de fotbal din judetul Calarasi si-au inceput deja pregatirea pentru returul campionatului. Nu acelasi lucru se poate spune si despre Avantul Pietroiu, formatie care se lupta pentru evitarea retrogradarii.
Pentru ca antrenorul Lilica Voicu are probleme de sanatate, echipa a incaput din nou pe mana lui Costel Ghita. Acesta a vrut sa organizeze la sfarsitul saptamanii un joc de pregatire, dar a renuntat la ideea din cauza conditiilor meteorologice total nefavorabile.
„Speram sa ne intalnim cu jucatorii in week-end. Sambata vrem sa jucam cu Galdau, iar duminica cu Jegalia. Ambele meciuri se vor juca la Pietroiu. Totul cu conditia sa fie vreme bune. Sunt suparat pentru ca nu gasesc jucatori care sa-si doreasca sa joace la noi”, afirma oficialul Avantului.

No Comments

  1. Nea Costele , un sfat : inainte de meci , incearca sa imprastii pe teren vreo 4 baloti de paie ! Va fi ceva frumos , crede-ma ! Cit despre jucatori , cu tot respectul pentru d-ta , dar te intreb : ce le puteti oferi jucatorilor ? NIMIC ! Cu ,,nimic ” , nimic iese , De apreciat atitudinea baietilor din teren : joaca cu un devotament cum rar am mai vazut la echipele din judet , dindu-ti impresia ca ei sunt platiti . De unde ? Beau si ei o bere la 3 etape . Pacat ! Nu se va face niciodata performanta in ,, sultanatul ” de acolo ( Borcea + Pietroiu ) , atita timp cit ,, Suleyman Magnificul ” dicteaza tot , inclusiv cind sa apuna soarele , cind sa infloreasca pomii , cind sa creasca cotele apelor Dunarii , etc . Pacat ! Pacat ! Pacat !