SPORT — 4 februarie 2015 at 21:21

HC Dunarea plateste scump faptele spectatorilor

by

In toamna, la finalul meciului dintre Dunarea Calarasi si HC Vaslui, scor 23-24, arbitrii Stark si Stefan au fost scuipati de catre spectatori in timp ce mergeau catre vestiare. La acea vreme, Federatia Romana de Handbal a transmis clubului condus de catre Ion Dumitru rugamintea de a amenaja o copertina care sa nu mai permita celor din tribuna sa dea dovada de primitivism.
Gruparea de pe Borcea s-a conformat si la jocul cu HCM Constanta a construit in graba un tunel din plexiglas. O tiganie care nu are nici o legatura cu arhitectura Salii Polivalente. Pe langa faptul ca arata groaznic, copertina nu este nici macar eficienta.
Duminica, la pauza jocului dintre Dunarea si CSM Bucuresti, un spectator a profitat de faptul ca tunelul este unul telescopic si a incercat sa-l loveasca cu palma pe unul dintre cei doi arbitri. Calaraseanul furios a fost imediat ridicat de fortele de ordine, numai ca incidentul a fost consemnat si in raportul observatorului de joc.
Comisia Centrala de Disciplina a stabilit astazi ca HC Dunarea Calarasi sa plateasca o amenda de 1.000 de lei pentru fapta spectatorului turmentat. Banii trebuie sa ajunga in conturile FRH pana la sfarsitul saptamanii viitoare. Handbalistii calaraseni vor disputa urmatorul meci pe teren propriu la 21 februarie, contra celor de la Dinamo Bucuresti.

Comments are closed.