SPORT — 4 februarie 2015 at 20:59

Dunarea testeaza un fost jucator de "nationala"

by

Stadionul Siderurgistul din Galati a gazduit astazi partida amicala dintre CF Braila si Dunarea Calarasi. Meciul s-a incheiat la egalitate, scor 1-1. Golul formatiei antrenate de catre Ion Rauta a fost marcat de catre Costica Bumbac, in minutul 60, din penalty.
„Am facut un joc bun. In prima repriza am avut foarte multe ocazii, dar Valentin Andrei si Valentin Alexandru au ratat. In repriza a doua au intrat toti jucatorii, dar chiar si asa ne-am miscat bine”, a declarat Costica Stefan, presedintele Dunarii Calarasi.
In partida de la Galati, Dunarea a avut in teren trei jucatori noi. Este vorba despre George Butoi, de la Delta Tulcea, Gabriel Oita, de la Pandurii II Tg. Jiu, si Viorel Stefan, de la ACS Berceni. Acesta din urma este mijlocas central, are 23 de ani, masoara 1,87 metri inaltime si a fost international de tineret si de juniori. Sub tricolor, jucatorul nascut la Crevedia a evoluat 37 de partide, reusind sa marcheze 15 goluri.
Dunarea a jucat in prima repriza in urmatoarea formula: Popa – Tenea, Bulbac, Oita, M. Tudor – Kanda, S. Popescu. V. Stefan, V. Andrei – M. Stefan, Alexandru. In mitanul secund, antrenorul Ion Rauta a rulat tot lotul de jucatori, cu exceptia portarului Iulian Raduta.

Comments are closed.