SPORT — 3 februarie 2015 at 08:44

Novac a dat Chirnogiul pentru Tunari

by

Mutarea iernii in Liga Tractoristilor se anunta a fi venirea lui Laurentiu Novac la Victoria Chirnogi. Din pacate, atacantul nu a mai dat curs ofertei facute de catre clubul condus de catre Mircea Dan si se afla acum la CS Tunari, formatie antrenata de catre Virgil Nitoi.
„Imi pare rau pentru cei de la Chirnogi, mai ales ca eu tin foarte mult la ei. M-am trezit cu Novac la antrenament. Mi-a fost adus de catre conducere, dupa ce eu am incercat sa-l mai conving sa vina la Tunari de doua ori. Alearga foarte mult, este dispus la efort, chiar daca are o varsta inaintata”, a declarat Virgil Nitoi.
Ieri, la Chirnogi a fost mare panica dupa ce Mihai Gheorghita, jucator care a evoluat in turul campionatului la Inainte Modelu, a absentat de la antrenamentul condus de catre Adrian Cristea. Conducerea clubului a crezut ca mijlocasul nu mai doreste sa evolueze pentru Victoria, dar apele s-au linistit imediat. „Nu m-am dus la antrenament pentru ca am dureri mari din cauza unei masele si trebuie sa merg la stomatolog”, a precizat Gheorghita.
Fepzy Constantin a ales sa nu mai joace pentru chirnogeni si se afla acum in cautarea unei noi echipe. Pana la inceperea campionatului se incearca perfectarea transferului lui Mihai Fratescu, de la CSM Oltenita. Alexandru Tilintoi a fost refuzat de catre chirnogeni. Victoria va disputa j oi, 5  februarie, un meci amical cu Dunarea Ciocanesti pe terenul sintetic de la Baza Sportiva Prefab din comuna Modelu.

Comments are closed.