SPORT — 3 februarie 2015 at 11:37

Dragulin: "Infrangerea ne va mobiliza"

by

Desi Sala Polivalenta a fost arhiplina la partida dintre Dunarea Calarasi si CSM Bucuresti, scor 19-22, printre spectatori nu s-a numarat si primarul Daniel Dragulin. Acesta nu s-a aflat in oras in cursul zilei de duminica, dar a fost foarte agitat pe parcursul intregii zile. Evident, din cauza meciului de handbal.
Infrangerea cu formatia din Capitala a avut darul de a-l supara teribil pe Dragulin, insa acesta avut taria de a transmite incurajari catre Dunarea si multumiri publicului spectator.  „Vreau să felicit și să mulțumesc tuturor suporterilor călărășeni care au dovedit că sunt, de fiecare dată, al optulea jucător pe teren. Nu trebuie să disperăm, mai sunt multe etape de jucat și chiar dacă am pierdut pe teren propriu în această seară, în fața celor de la CSM București, lupta noastră pentru calificarea în play-off continuă. Sunt convins că echipa tehnică va analiza meciul și le va pregăti pe următoarele așa cum este nevoie pentru ca, indiferent de ce se întâmplă pe teren și în afara lui, rezultatul să fie unul pozitiv. Le mulțumesc încă o dată călărășenilor pentru că sunt alături de echipa de handbal și am speranța că înfrângerea de azi ne va mobiliza și că ne vom atinge obiectivul”, a scris primarul pe Facebook dupa incheierea partidei.
Prin intermediul aceleiasi retele de socializare, extrema dreapta Razvan Gavriloaia le-a multumit fanilor: „Din pacate, nu ne-am ridicat la nivelul minunatului public din Calarasi! Va multumesc pentru sprijin! Respect!”. Jucatorul mai are contract cu Dunarea pana la finalul sezonului si nu duce lipse de oferte in acest moment.

No Comments

  1. albert.florentin

    Din ceea ce stiu …si stiu, nu se pune problema plecarii vreunui jucator si nici macar a antrenorului (contractul e pe doi ani cu posibiltatea prelungirii si se va respecta)…Se doreste performanta pentru sezonul viitor, la presiune publicului si, completarea lotului…
    PS…sursele mele sunt din apropierea conducerii, dar pot aparea si unele mici surprize…asta e pozitia stafului si a sponsorilor…performanta!