Special — 1 februarie 2015 at 11:46

Victorie! Arbitrajul calarasean a fost salvat!

by

Dinamo Sarulesti si Avantul Dor Marunt s-au intalnit ieri intru meci amical de lux. Scorul final a fost 6-6, dupa ce la pauza tabela indica 6-1 in favoarea gazdelor. Oaspetii au umblat la arbitri, in sensul ca au reusit sa-l schimbe pe „centralul” Alexandru Dumitru cu fiul acestuia, Florin, si au terminat meciul la egalitate. Prestatia lui Florin Dumitru a fost una impecabila, afirma surse demne de incredere, care ii prevad acestuia un viitor stralucitor cu fluierul in gura.
www.sportcalarasean.ro a cules imediat reactii pe aceasta tema de la oamenii implicati in fenomenul fotbalistic judetean si vi le prezinta in premiera mondiala, europeana, nationalasi  judeteana. Mai multe voci afirma ca Florin Dumitru este omul de care Liga Tractoristilor si Categoria Remorca aveau nevoie pentru ca microbistii sa se bucure de un aer proaspat, de primavara.
– Daniel Stefan – Gascanu, minipresedintele AJF Calarasi, il considera pe Dumitru un real talent si va incerca sa-l promoveze pe valorosul arbitru la Liga a 3-a.
– Doru Dinca – Motanu, presedintele AJF Calarasi, va propune in sedinta Adunarii Generale de sambata, 7 februarie, schimbarea lui Ionel Radulescu, din fruntea CJA Calarasi, cu Florin Dumitru.
– Ion Fenghea a inteles abia acum de ce Florin Dumitru l-a tachinat de cateva ori pe Facebook.
– Ca sa nu i se spuna Ucigasul de Sarmale II, Florin Dumitru a anuntat ca vrea sa devina vegetarian.
– Dereglatii echipelor nu inteleg de ce Motanu a trebuit sa astept un an de zile ca sa rezolve problema arbitrajului calarasean.
– Patriarhul Daniel se recunoaste invins. L-a vrut pe Florin Chivulete si s-a ales cu Florin Dumitru.
– Bogdan Leu a declarat: „In afara faptului ca nu stie sa alerge, nu cunoaste legile jocului, nu stie sa tina fluierul in mana si habar nu are sa arbitreze, Florin Dumitru este arbitrul perfect si este cu mult peste orice arbitru din judet”.
– Florin Dumitru a recunoscut ca nici el nu ar fi acceptat 1.500 de lei ca sa o ajute pe Oltenita sa castige meciul de la Chirnogi.
– Inaintea meciurilor importante, Florin Dumitru se va pregati alaturi de Ionut Oancea – Tigaie, Ionut Pop – Billy si Costin Chiratcu – Fernando.
– Tigaie, Billy si Fernando au anuntat ca la unele meciuri accepta sa bea gratis.
– Ca orice conducator de echipa de succes, Florin Dumitru si-a dorit sa bata un arbitru. Acum, ca orice arbitru, isi doreste sa-l bata pe Florin Dumitru.
– Gascanu se sacrifica din nou. Este gata sa faca delegarile arbitrilor in locul lui Florin Dumitru, dupa ce acesta va fi numit in fruntea CJA Calarasi.
– Liviu Mitea, Adrian Vasile si Gabriel Bondoc sunt fericiti. A mai aparut un sac de box in arbitrajul calarasean.
– Finala UCL din 1995, dintre Ajax si Milan, scor 1-0, se va rejuca dupa 20 de ani ca sa fie arbitrata de catre Florin Dumitru. Mai slab decat Craciunescu nu poate sa arbitreze nici macar Valeanu.
– Tot judetul striga in cor, Florin Dumitru la coafor!

Comments are closed.