SPORT — 31 ianuarie 2015 at 20:19

Rauta l-a preferat pe Raduta

by

Dunarea Calarasi a disputat astazi prima partida de pregatire din aceasta iarna. Liderul din Seria C2 a trecut cu 8-2 de Venus Independenta, ocupanta locului al doilea in clasamentul Ligii Tractoristilor. Meciul a avut loc pe terenul sintetic de la Baza Sportiva Prefab din comuna Modelu.
Barcelona de Calarasi a deschis scorul prin Gheorghe Badea, numai ca echipa antrenata de catre Ion Rauta si-a revenit foarte rapid si a reusit sa inscrie gol dupa gol. Andrei, Mircea Stefan, de trei ori, Alexandru, Kanda, Zaharia si Gheorghe au punctat pentru Dunarea.
Antrenorul Ion Rauta l-a titularizat intre buturi pe Iulian Raduta, portarul venit in aceasta iarna de la Viitorul Axintele. Calarasenii vor juca saptamana viitoare doua meciuri amicale. Primul se va desfasura miercuri, 4 februarie, la Galati, impotriva celor de la CF Braila. Apoi, sambata, este programata partida cu Metaloglobus Bucuresti. Ambele jocuri vor avea loc pe terenuri sintetice.

No Comments

  1. A jucat raduta pt ca popa portarul titular al liderului este accidentat din cate stim noi…oricum sunt meciuri amicale dar e clar ca popa va apară…