SPORT — 30 ianuarie 2015 at 08:38

Chirnogiul nu mai pleaca in cantonament

by

Avand 11 puncte mai putin ca CSM Oltenita, liderul clasamentului din Liga Tractoristilor, Victoria Chirnogi si-a propus ca pentru partea a doua a sezonului sa se axeze pe parcursul din Cupa Romaniei – Memorialul Tache Ionescu. In sferturile de finala, chirnogenii vor da piept cu Unirea Spantov, in „groapa” de la Tatina. Partida este programata la 28 februarie.
Chirnogenii au renuntat la ideea unui stagiu de pregatire centralizata. Astfel, sedintele de pregatire vor avea loc la baza proprie. Cu banii economisiti, a fost achizitionat un microbuz 8+1, cu care jucatorii din Bucuresti sa ajunga mai usor la antrenament sau la meciuri.
Pana acum, formatia antrenata de catre Adrian Cristea a batut palma cu Mihai Gheorghita, de la Inainte Modelu, si Laurentiu Novac, de la Spicpo Poroschi, o formatie aflata la jumatatea clasamentului in Liga a 4-a din judetul Teleorman. Victoria inca nu a luat o decizie in ceea ce il priveste pe Alexandru Tilintoi, de la CSM Oltenita. De la aceeasi formatie ar putea ajunge la clubul condus de catre Mircea Dan si Mihai Fratescu.
In schimb, s-a renuntat complet la transferul lui Ionut Olteanu, care a evoluat in turul campionatului la FC Zagon, in Liga a 3-a. „Am fost miercuri la Chirnogi, ne-am inteles, iar joi m-a sunat antrenorul de acolo si mi-a spus ca bugetul clubului nu le permite sa mai aduca jucatori. Nu mai inteleg nimic. Cand mi-ai zis ca vor sa aduc actele nu stiau ca nu au bani?”, a spus fundasul stanga care a evoluat pentru Vointa Sibiu in Liga I.
 

No Comments

  1. Tilintoi serios :))))? va putea fi o rezerva de lux :))

  2. EU STIAM CA NOVAC A SEMNAT CU TUNARI