SPORT — 27 ianuarie 2015 at 13:21

Vremea caineasca la meciul Modelu – Slobozia

by

Terenul sintetic de la Baza Sportiva Prefab din comuna Modelu va fi maine, cu incepere de la ora 12:00, gazda meciul amical dintre Inainte Modelu, campioana judetului Calarasi, si Unirea Slobozia, ocupanta locului sapte din Seria B1.
Administratia Nationala de Meteorologie preconizeaza ca vremea nu va fi tocmai buna pentru fotbal maine, la Modelu. Cerul va fi mai mult noros şi mai ales în cursul zilei, temporar se vor semnala precipitaţii slabe mixte cu caracter local, ce izolat vor putea favoriza depuneri de polei. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 şi 4 grade, iar cele minime se vor situa între -3 şi 1 grad. Pe arii restrânse, dimineaţa şi în cursul nopţii în zonele joase de relief ale regiunii vor fi condiţii de ceatã.
Tot maine si tot pe terenul sintetic de la Baza Sportiva Prefab din comuna Modelu, va avea loc un meci de pregatire intre echipa de juniori republicani A, antrenata de catre Marius Paun, si formatia de seniori a clubului condus de catre Costica Stefan. Partida va incepe la ora 15:00.

Comments are closed.