SPORT — 26 ianuarie 2015 at 03:52

"Jianu mi-a zis ca vrea sa se duca la Modelu"

by

Unirea Slobozia s-a despartit de Marius Jianu, 26 de ani, iar jucatorul a fost in discutii cu Dunarea Calarasi. Transferul a picat, iar impresia lasata publicului a fost aceea ca atacantul nu si-a dorit foarte tare sa mearga la formatia antrenata de catre Ion Rauta, dar nici gruparea calaraseana nu a manifestat un interes prea mare pentru realizarea acestei mutari.
Ilie Lemnaru, directorul sportiv al celor de la Unirea Slobozia, a fost cel care i-a sugerat lui Jianu ca ar putea ajunge sa joace la Calarasi. „Miercuri de dimineata l-am chemat la mine si i-am zis ca Adrian Mihalcea nu mai conteaza pe el. L-am intrebat daca mai are vreo oferta si mi-a zis ca nu a vorbit cu nimeni, dar ca ar vrea sa se duca la Modelu. Atunci i-am zis ca pentru el cel mai bine ar fi sa mearga la Dunarea Calarasi, unde sunt oameni seriosi, care platesc salariile la timp”, a explicat oficialul ialomitean.
Initial, calarasenii nu au fost incantati de Jianu. „Mi-au zis ca nu au nevoie de el, dar miercuri seara m-au sunat inapoi si mi-au zis ca il vor. Costica Stefan, presedintele Dunarii, mi-a zis ca il asteapta pe Jianu joi, la ora 12:00, la masa. L-am anuntat pe jucator si mi-a zis ca o sa se duca. Mai departe, de ce nu s-a dus la Calarasi, nu mai e treaba mea, dar el a stiut ca este asteptat la Dunarea Calarasi de catre presedintele clubului. Cred ca nu a vrut sa se duca pentru ca mai astepta si alte oferte”.

Comments are closed.