SPORT — 25 ianuarie 2015 at 16:07

"Silviu Matei este cu un picior in groapa"

by

River’s Lounge a castigat SapaLiga lu’ Gascanu, insa in ultimul act al competitiei echipa carciumarilor nu a putut beneficia de serviciile lui Silviu Matei. Mijlocasul celor de la Inainte Modelu a fost cel mai bun jucator de pe teren la semifinala cu Flora Ciocanesti, insa nu a mai evoluat in finala dupa o discutie foarte dura pe care a avut-o cu Jose Valeriu Petrescu. Tehnicianul l-a avertizat pe jucator ca va fi exclus din lotul echipei campioane a judetului Calarasi daca va mai intra pe teren la meciurile de minifotbal.
Mourinho de Calarasi explica intreaga situatie. „Ieri am avut meci la Berceni, cu CS Afumati. In minutul 30 s-a accidentat si am vrut sa-l scot, ca sa nu pateasca ceva mai grav. M-am gandit sa-l protejez. Cand am plecat de acolo le-am zis tuturor din vestiar ca nu vreau sa mai mearga la minifotbal. I-am interzis si lui Nicodim in urma cu o saptamana si m-a ascultat. Tutuianu a jucat si el la sala si s-a accidentat. Este treaba lui. Isi face singura viata grea. Matei nu a tinut cont de ceea ce am spus in vestiar si imediat ce a venit de la meci s-a dus si a jucat, am inteles de la cei care au fost acolo ca ar fi fost cel mai bun de pe teren, ca a castigat jocul de unul singur”, a declarat Jose Valeriu Petrescu.
Acesta a explicat si cum a decurs discutia pe care a avut-o fata in fata cu jucatorul pe care l-a adus in aceasta iarna la Modelu de la Dunarea Calarasi. „Ce a facut el se cheama sfidare. In acest moment, Silviu Matei este cu un picior in groapa si cu celalalt pe marginea ei. L-am anuntat ca salariu pentru luna ianuarie ii va fi diminuat cu 25%. Acesta este ultimul act de indisciplina pe care il accept din partea lui. La urmatoarea greseala o sa-l dau afara. Marti voi merge la Dunarea Calarasi cu un referat pe care il voi inaintea celor de acolo. Le voi cere sa-i taie din salariu. Ei il platesc, dar eu nu pot sa accept ca jucatorul sa ma sfideze in asemenea hal. Cand am vorbit cu el s-a albit la fata si a inceput sa planga. El este un fotbalist extraordinar, are calitati excelente, dar nu vrea sa faca treaba. Dunarea Calarasi nu l-a dat degeaba afara”, sustine tehnicianul.

Comments are closed.