SPORT — 25 ianuarie 2015 at 03:39

CS Balotesti a facut misto de Dunarea Calarasi

by

Ieri ar fi trebuit sa se dispute meciul amical dintre Dunarea Calarasi si CS Balotesti, locul 11 in Seria B1. Partida era programata pe terenul sintetic de la Baza Prefab din comuna Modelu. Joi seara ilfovenii au anuntat ca nu mai pot onora jocul pentru ca in aceeasi zi jucatorii trebuie sa efectueze vizita medicala.
A fost doar un pretext ieftin prin care CS Balotesti a refuzat sa joace in compania liderului din Seria C2. In realitate, ilfovenii au preferat sa dispute un meci amical cu Concordia Chiajna. Formatia din prima liga s-a impus cu 2-0. Ambele goluri ale echipei antrenate de Marius Şumudică au fost marcate de Daniel Florea, în minutele 29 şi 41. CS Baloteşti a beneficiat de două penalty-uri în prima repriză, ambele apărate de Râmniceanu. Şi Concordia a ratat o lovitură de la 11 metri, prin brazilianul Wellington, în minutul 82, potrivit site-ului oficial al clubului de Liga I.
Concordia a început meciul în formula: Râmniceanu – Lovin, Diulgherov, Alves, Bucurică – Grigorie, Madeira, Boldrin, Serediuc – Dina, Florea. După pauză au mai evoluat: Matache, Lungu, Dragarski, Burnea, Răsdan, Wellington, Pena. Luni, Concordia va disputa un nou meci amical, cu FC Voluntari, liderul Seriei I a ligii secunde, pe stadionul din Chiajna, de la ora 11,00.
 

Comments are closed.