SPORT — 25 ianuarie 2015 at 17:52

Cristian Chirita, noua minune a Barcelonei

by

De sapte ori campioana judeteana, Venus Independenta a reusit sa obtina acceptul omului de afaceri Marian Milut pentru a putea disputa jocurile de pregatire din aceasta iarna pe terenul sintetic de la Baza Sportiva Prefab din comuna Modelu. Relatiile dintre conducerea Barcelonei de Calarasi si „regele prefabricatelor” sunt excelente. Prefab Modelu, in perioada in care se afla in Liga a 3-a, si-a disputat jocurile de pe teren propriu pe stadionul din Independenta.
Ieri, de Ziua Unirii, formatia antrenata de catre Ilie Zeciu a intalnit pe Unirea Dragalina, ocupanta locului doi in Seria B a Categoriei Remorca. Codenii s-au impus cu 9-1, dupa ce la pauza scorul a fost 4-1. Dezastrul ar fi fost si mai mare pentru Dragalina daca in echipa celor de la Independenta s-ar fi aflat Borbely, Voinescu si Lamba, jucatori ce se vor alatura lotului vicecampioanei abia saptamana viitoare, la meciul cu Dunarea Calarasi.
In tricoul Barcelonei de Calarasi a evoluat si Cristian Chirita, un junior care a reusit sa inscrie de patru ori impotriva celor de la Dragalina. Adversarul lui Venus si-a inscris un autogol, in vreme ce Beia, Badea, Stefan si Dorobantu au punctat si ei pe tabela de marcaj.
Antrenorul Ilie Zeciu il va testa si in partidele urmatoare pe noul pusti minune de la Independenta, acesta avand mari sanse ca in returul campionatului sa fie coleg in linia de atac cu Csaba Borbely. Acesta este semnalul ca la clubul condus de catre Ion Radu – Slick incepe sa se dea crezare si tinerilor din localitate.
Despre Dragalina nu e mare lucru de spus. Unirea va avea viata foarte grea daca va ajunge ca anul viitor sa joace in Liga Tractoristilor. Daca vrea sa nu fie ciuca batailor pe prima scena a fotbalului calarasean, primarul Gabriel Stanciu trebuie sa nu mai umble cu Politia, ci sa faca transferuri serioase.

No Comments

  1. Chirita e talentat dar nu prinde echipa mare.zeciu si zlic nu promoveaza tinerii si mai ales localnicii.pacat de oamenii care se chinuie cu juniori.