SPORT — 22 ianuarie 2015 at 07:14

Politia a descins la echipa de fotbal din Dragalina

by

Aflata pe locul secund in Seria B a Categoriei Remorca, Unirea Dragalina se gandeste foarte serios la promovarea in Liga Tractoristilor. Proiectul desfasurat de autoritatile locale este unul cat se poate de sanatos. Mai intai, primarul Gabriel Stanciu a reabilitat baza sportiva din localitate, iar acum a facut cateva transferuri de senzatie.
La reunirea lotului au aparut patru jucatori noi. Este vorba despre Daniel Tomita, Alexandru Stefan, Ciprian Dinca si Alexandru Condei vor evolua pentru Unirea Dragalina in partea a doua a campionatului. Acestia vor putea fi vazuti la lucru pentru prima oara sambata, atunci cand va avea loc meciul amical cu Venus Independenta.
Daniel Tomita a ajuns la formatia din Dragalina tocmai de la rivalii de la Stefan cel Mare. Cele doua echipe sunt in lupta directa pentru promovarea in Liga Tractoristilor. Stefan a evoluat la Vointa Brancoveni, in judetul Ialomita. Tomita si Stefan sunt politisti si isi doresc ca in 2015 sa duca pe Unirea in elita fotbalului calarasean.

Comments are closed.