SPORT — 22 ianuarie 2015 at 08:41

Dunarea Calarasi negociaza cu Marius Jianu

by

Antrenorul Ion Rauta se afla in continuare in cautari pentru postul de atacant central. Dunarea Calarasi l-a adus in aceasta iarna pe Valentin Alexandru, de la Gloria Popesti Leordeni, dar tehnicianul calarasean doreste sa mai transfere inca un varf autentic.
Dupa ce transferul lui Alin Nistor, de la ASC Berceni, a picat, gruparea „galben-albastra” s-a orientat catre Danut Ivanica, un atacant ce a mai evoluat pana acum in Liga a 2-a, la FC Arges, FC Olt Slatina, UTA Arad si Farul Constanta. Jucatorul in varsta de 26 de ani a fost la Calarasi, s-a antrenat cu echipa, dar nu a reusit sa se inteleaga asupra vreunui angajament cu oamenii din conducerea clubului.
In aceste conditii, Dunarea s-a orientat catre Marius Jianu, 26 de ani, care tocmai a fost pus pe liber de catre Unirea Slobozia. La baza despartirii dintre formatia antrenata de catre Adrian Mihalcea si atacantul care a evoluat si pentru Prefab Modelu, in Liga a 2-a, au stat kilogramele in plus cu care jucatorul s-a intors din vacanta, dar si faptul ca de-a lungul timpului s-a dovedit capricios si indolent.
Marius Jianu este din Slatina, masoara 1.79 metri inaltime si a fost crescut la Scoala de Fotbal Gica Popescu, de unde s-a transferat la Prefab Modelu. Dupa desfiintarea echipei omului de afaceri Marian Milut, atacantul s-a mutat la International Curtea de Arges. Mai departe, a mai evoluat la Sageata Navodari, Viitorul Constanta si Unirea Slobozia. A evoluat de 200 de ori in Liga a 2-a, reusind sa marcheze 53 de goluri. In CV-ul sau mai apar si trei meciuri pe prima scena a fotbalului romanesc, in tricoul celor de la International Curtea de Arges, fara insa a-si trece vreodata numele pe lista marcatorilor.
Atacantul este acum la Calarasi, unde discuta cu presedintele Costica Stefan despre posibilitatea unui transfer la Dunarea. Cel care va lua o decizie in ceea ce-l priveste pe Marius Jianu este antrenorul Ion Rauta. Sambata, cu incepere de la ora 11:00, calarasenii vor juca la Baza Prefab din comuna Modelu un joc de verificare in compania celor de la CS Balotesti.

Comments are closed.