SPORT — 21 ianuarie 2015 at 13:10

Petrescu testeaza un jucator de la Rapid

by

Inainte Modelu a invins fara drept de apel pe Abatorul Slobozia, ocupanta locului secund in Liga a 4-a Ialomita. Formatia antrenata de catre Jose Valeriu Petrescu s-a impus cu 8-0 intr-un meci care nu s-a mai desfasurat la Baza Sportiva Prefab, ci pe terenul de antrenament de la Stadionul Vasile Enache – Crap.
Pentru campioana judeteana au punctat Tene (’18 – penalty), Serban (’23, ’43), Truta (’36), Dumitrescu (’53, ’65), Stavila (’63) si Mindu (’80). Tehnicianul modelenilor a testat astazi patru jucatori noi. Este vorba despre fundasii Boariu, Lepadatu si Hutu, toti trei de la Conpet Ciresu, si Mindu, de la Rapid Bucuresti. Acesta din urma a fost singurul care l-a impresionat pe Mourinho de Calarasi. „A fost si in vara la noi la pregatire, dar nu l-am putut transfera atunci. Este un copil foarte bun, nascut in 1995, care a jucat pentru Rapid Bucuresti in sezonul trecut, atunci cand au promovat in Liga I. El va juca pentru noi si sambata, cand intalnim pe CS Afumati pe terenul sintetic de la Berceni”, a declarat Petrescu.
De la Inainte Modelu au absentat patru jucatori. Portarul Alexandru Chirita si fundasul Claudiu Tutuianu sunt accidentati si s-au pregatit separat, Levente Mitrea s-a imbolnavit de otita si este in continuare indisponibil, in vreme ce Ionut Badasca se afla in aceasta perioada la munte, acolo unde participa la cursurile de schi ale facultatii de sport pe care o urmeaza.
Cel mai bun om al modelenilor a fost si de aceasta data Marian Serban, jucator venit in aceasta iarna de la Dunarea Calarasi. Super Mario a scos penalty-ul din care Alin Tene a deschis scorul si a mai reusit inca doua goluri pe parcursul primei reprize.
In prima repriza, Modelu a jucat in urmatoarea formula: R. Chirita – Nitescu, Nicodim, Topor, Antoniev – Calagi, Huzuneanu, Matei, Tene – Truta, Serban. In partea a doua a jocului, Petrescu a folosit urmatorii jucatori: Bratu – Boariu, Huzuneanu, Lepadatu, Hutu (’70 Voinea) – Penita, Tanase, Patrianca, Mindu – Dumitrescu, Stavila.

Comments are closed.