SPORT — 21 ianuarie 2015 at 07:42

Huba Talas, indisponibil pentru doua luni

by

Huba Talas, pivotul echipei masculine de handbal HC Odorhei, a devenit indisponibil pentru o perioadă de circa două luni, după o accidentare la genunchi, anunţă clubul harghitean. În amicalul de sâmbătă, cu CSM Bucureşti, internaţionalul român s-a accidentat la genunchi şi va fi indisponibil în primele meciuri din sezonul competiţional de primăvară. Talas a suferit o lovitură din lateral la ligamentele genunchiului, accidentare care nu necesită intervenţie chirurgicală, dar piciorul a fost pus în ghips pentru o lună. După îndepărtarea ghipsului el va începe recuperarea cu antrenamente uşoare, în total fiind indisponibil circa două luni, precizează sursa amintită.
În schimb, alţi jucători accidentaţi, Lazo Majnov şi Levente Orbán, şi-au reluat antrenamentele. Echipa a intrat în linie dreaptă pentru partea a doua a campionatului: luni şi marţi accentul a fost pe trainingul mental, cu psihologul sportiv dr. Lénárt Ágota, în weekend va sosi şi Olivier Maurelli, preparatorul fizic al echipei de handbal Montpellier, cu firma căruia clubul a încheiat contract. Preparatorul fizic al echipei din Odorheiu Secuiesc, Edouard Carnet, antrenează după programul elaborat de Maurelli.
HC Odorhei va juca miercuri un meci amical cu Potaissa Turda (18,00), în deplasare. HC Odorhei ocupă locul secund în Liga Naţională, cu 27 puncte (13 jocuri), devansată de HCM Minaur Baia Mare, 27 p (14 j).

No Comments

  1. Strategia lui Aihan Omer de a nu disputa meciuri amicale intr-o perioada foarte scurta de pregatire , incep sa o inteleg acum…