SPORT — 20 ianuarie 2015 at 10:03

Pistol se iubeste cu un jucator de la Dunarea

by

Cel mai important transfer facut de catre Dunarea Calarasi in aceasta iarna este cel al lui Andrei Luca. Mijlocasul stanga a venit de la Viitorul Axintele si este considerat de catre toata lumea drept omul in jurul caruia se vor construi toate atacurile formatiei antrenate de catre Ion Rauta.
Legaturile lui Andrei Luca cu Calarasiul nu sunt insa deloc noi. De aproape un an de zile, acesta traieste o frumoasa poveste de iubire alaturi de Oana Denisa Pistol, cea care la finalul anului 2014 a fost desemnata cea mai buna atleta a Clubului Sportiv Municipal Calarasi.
Pistol a dominat ani de zile intrecerile interne de saritura cu prajina destinate junioarelor, fiind campioana nationala in 2013 si 2014, atat la competitiile indoor, cat si la cele in aer liber. Mai mult decat atat, atleta cu dubla legitimare la CSM Bucuresti si CSM Calarasi este detinatoarea recordului national de saritura cu prajina pentru junioare. In 2013, aceasta a reusit sa treaca peste stacheta inaltata la 3,55 metri. Intre timp, ea a trecut la tineret, performantele sale s-au imbunatatit, a ajuns sa sara si 3,65 si isi doreste sa doboare recordul national de tineret stabilit la 3.80.
Pe langa saritura cu prajina, Oana Pistol mai practica si saritura in lungime, aceasta fiind proba ei favorita, urmand sa reprezinte Romania la Campionatul European de tineret ce se va desfasura anul acesta la Tallin, in Estonia, dupa ce anul trecut a castigat titlul balcanic. Trupul ei perfect a atras atentia tabloidelor din Capitala. „Oana Pistol este considerata una dintre cele mai frumoase fete din sportul romanesc”, a scris wowbiz.ro
Andrei Luca, 22 de ani, si Oana Pistol, 21 de ani, si-au marturisit iubirea inclusiv prin intermediul Facebook. „O femeie iti poate schimba radical viata. Femeia este cel mai frumos lucru posibil pe aceasta lume si doar femeia te poate aduce in al 9-lea cer! Eu iti multumesc nespus de mult ca ai aparut in viata mea, Oana Denisa, si vreau sa traisesc alaturi de tine toata viata. Te iubesc pe zi ce trece mai mult si mai mult”, a scris jucatorul Dunarii Calarasi. 
Iubita acestuia a raspuns pe acelasi ton. „Cum sa nu te vreau langa mine in fiecare clipa? Cum sa nu te iubesc? Cum sa nu vreau sa te stiu langa mine tot restul vietii? Nu am cuvinte de ajuns ca sa-ti spun tot ceea ce simt pentru tine. Sper doar cu timpul sa-ti pot demonstra toata dragostea pe care ti-o port. TE IUBESC!”.

Comments are closed.