SPORT — 19 ianuarie 2015 at 09:48

"Frangu se va intoarce la Axintele"

by

Microbistii calaraseni sunt de ieri pe jar, dupa ce au aflat ca Viitorul Axintele, formatie de la care Dunarea a transferat trei jucatori, a anuntat ca nu se retrage din Liga a 3-a. Ialomitenii vor juca in prima etapa acasa, cu Inainte Modelu, campioana judetului Calarasi.
„Vom continua activitatea în Liga 3, iar luni de la ora 14 va avea loc reunirea la Cernica. Majoritatea jucătorilor care au plecat de la echipă au fost rechemaţi, cu atât mai mult cu cât perioada oficială de transferuri începe de abia la sfârşitul lunii, aşa că nimeni nu a putut să îi legitimeze încă oficial”, a declarat Marin Dumitrache, directorul sportiv al celor de la Axintele.
Afirmatia oficialului ialomitean i-a facut pe oamenii de fotbal din Calarasi sa se gandeasca la faptul ca Raduta, Luca si Frangu nu vor mai juca pentru Dunarea in returul campionatului. Ingrijorarile nu au fost deloc intamplatoare. Daca Raduta si Luca vor ramane la gruparea „galben-albastra”, nu acelasi lucru se poate spune si despre Frangu.
„El are o farmacie, este o afacere prin care este legat de cei de la Axintele. Mi-a spus ca a investit 10.000 de euro si nu vrea sa-si piarda banii. Frangu se va intoarce la Axintele. A vrut sa joace la noi, si-a inchiriat apartament la Calarasi, dar a fost sincer si mi-a zis ca isi doreste sa plece pentru ca nu ar putea sta cu gandul la fotbal daca isi pierde afacerea. L-am inteles pe baiat si i-am dat voie sa plece”, a declarat Costica Stefan, presedintele Dunarii Calarasi.
Despartirea de Frangu nu il va readuce sub comanda lui Ion Rauta pe Silviu Matei, jucator ce a fost imprumutat la Modelu. Calarasenii sunt in cautarea unui al mijlocas defensiv si se afla in discutii foarte avansate cu Alin Nistor, un atacant in varsta de 24 de ani, care a evoluat in turul campionatului pentru ACS Berceni, in Liga a 2-a.
Sambata, 24 ianuarie, cu incepere de la ora 11:00, Dunarea Calarasi va disputa primul meci amical din 2015. Elevii lui Ion Rauta vor infrunta pe CS Balotesti, formatie din Liga a 2-a, care in aceasta iarna se afla intr-un amplu proces de reconstructie.
 
 

Comments are closed.