SPORT — 16 ianuarie 2015 at 16:37

Un jucator din Liga I este gata sa vina la Oltenita!

by

CSM Oltenita are ganduri cat se poate de serioase. Echipa a inceput antrenamentele de doua zile, iar Virgil Bogatu are deja in vestiar cateva nume noi. Este vorba despre Nicolae Ionel, Laurentiu Giugiumica, ambii de la Inainte Modelu, Silviu Rotaru, de la Metaloglobus Bucuresti, si Ionut Olteanu, de la FC Zagon.
Acesta din urma evolueaza pe postul de fundas stanga si are un CV impresionant. Olteanu a evoluat in Liga I cu Vointa Sibiu, formatie cu care a ajuns pe prima scena a fotbalului romanesc dupa un meci de baraj cu Sageata Navodari. In varsta de 25 de ani, aparatorul a mai trecut pe la Farul Constanta si Dunarea Calarasi, iar astazi s-a pregatit pentru prima oara cu CSM Oltenita.
Ionut Olteanu este foarte bun prieten cu olteniteanul Razvan Huzuneanu, care evolueaza pentru Inainte Modelu, si locuieste in Bucuresti, acolo unde este instructor de fitnes. Fundasul stanga este prieten si cu dinamovistul Marius Alexe, se ocupa de pregatirea fizica a lui Ionel Danciulescu si isi doreste sa imbrace tricoul celor de la CSM Oltenita.

Comments are closed.