SPORT — 16 ianuarie 2015 at 12:48

Teto i-a blocat transferurile lui Dinamo

by

Rade ciob de oala sparta. Sampania si artificiile mai lipseaua de la Calarasi in momentul in care s-a aflat ca si Dinamo Bucuresti are transferurile blocate. Hotararea a fost luata de catre Comisia Centrala de Apel din cadrul Federatiei Romane de Handbal in sedinta din 14 ianuarie.
In acest moment, Florin Nicolae – Teto este legitimat la Dunarea Calarasi, unde a avut evolutii constante. El a venit la echipa antrenata de catre Aihan Omer chiar de la Dinamo, formatie de la care a fost indepartat in vara anului trecut. Intr-o situatie similara cu cea a clubului din Stefan cel Mare se afla si Dunarea Calarasi, dupa ce Adrian Tucanu, Eremia Paraianu si Gabriel Borodi nu si-au primit banii pe care ii au de incasat conform contractelor pe care le-au avut cu CSM Calarasi, titulatura sub care calarasenii au promovat in Liga Nationala. 
„In legatura cu apelul CS Dinamo Bucuresti Comisia de Apel a FRH a constatat urmatoarele:
– Apelul a fost depus spre judecare in afara termenului prevazut in regulament;
– Apelul nu este insotit de plata taxei aferente.
In concluzie, Comisia de Apel a FRH respinge apelul formulat de CS Dinamo Bucuresti si mentine hotararea Comisiei de Memorii nr. 33/22.10.2014, privind achitarea restantelor financiare fata de sportivul Nicolae Florin. Se ridica dreptul clubului de a efectua transferuri pana la plata restantelor financiare fata de sportiv.”

Comments are closed.